VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU HIRSIZLIĞIN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATIYOR

20 Ağustos 2021

.............................................................

Ankara'da yaklaşık 150 bin dolar değerinde antika saat, tespih ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen şüpheliler, Bolu'da jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyonla gözaltına alındı.

Ankara'da yaklaşık 150 bin dolar değerinde antika saat, tespih ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen şüpheliler, Bolu'da jandarma ve polisin yaptığı ortak operasyonla gözaltına alındı. İddiaya göre, Çankaya ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinden hırsızlık olduğu ihbarını değerlendiren polis ekipleri, şüphelilerin araçla Anadolu Otoyolu'nda Bolu istikametine gittiğini belirleyerek bölgede bulunan jandarma ve polis ekiplerine bilgi verdi.

ARAÇLARI TAKİBE ALINDI

Otoyol üzerinde kontrol noktaları oluşturan jandarma ve polis ekipleri, şüphelilerin kaçtığı iddia edilen hafif ticari aracı Yeniçağa mevkiinde tespit ederek takibe başladı. Şüpheli şahısların bulunduğu araç, ekiplerin müdahalesi sonucunda otoyolun Rüzgarlar mevkiinde durdurularak arama yapılmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

DEĞERİ 150 BİN DOLAR

Araç sürücüsü E.Ö. H.Ö. A.Ö. M.K. ve C.Ö ile Z.Ö. ile araçta polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada 11 parça halinde tespih, antika olduğu değerlendirilen köstekli saat ile çeşitli ziynet eşyaları bulundu. Çalınan eşyaların yaklaşık 150 bin dolar değerinde olduğu belirtildi. Şüpheliler, jandarma karakolundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden Bolu'ya gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.