VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AFAD MÜDÜRÜ EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜ BÖYLE KUTLADI

18 Ağustos 2021

.........................................................

Bolu AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş yangın bölgesinden sonra, bu kez de selin vurduğu Bozkurt’ta yoğun olarak çalışmaları takip ediyor. Çavuş, çalışmalar sırasında evlilik yıl dönümünü kutlamak için, eşi Ayşe Çavuş için mesai arkadaşları ile birlikte videolu mesaj hazırladı. Çavuş yüzleri gülümseten mesajında, “Bu yıl yanında olamadığım için özür diliyorum. İnşallah bir sonraki yıl görüşmek üzere” dedi

Bolu AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, Akdeniz bölgesinde başlayan yangınlara müdahale etmek için göreve çıktı. Karadeniz bölgesinde peş peşe sel felaketleri yaşandı. Yangınların kontrol altına alınmasının ardından, bu kez sel felaketinin yaşandığı bölgeye ekip arkadaşları ile beraber yola çıktı. Yangın bölgesindeki çalışmalarını tamamlayan İl Müdürü Cengiz Çavuş, daha sonra sel bölgesine hareket etti. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 4 gündür çalışmalarına devam eden Çavuş, evlilik yıl dönümünü de yine sel bölgesinde hazırladığı videolu mesaj ile kutladı.

AFAD GÖNÜLLÜLERİ KAMERA KARŞISINAGEÇTİ

Bolu AFAD Gönüllüleri de video da yer alarak Müdür Cengiz Çavuş’u evlilik yıl dönümünde yalnız bırakmadı. Gönüllüler, tek tek kameranın karşısına geçerek, “Merhaba Ayşe Hanım… Sempatik, harbi, yiğit, kalbi güzel, fedakâr bir insanla evli olduğunuzu düşünüyoruz. Biz de AFAD Gönüllüleri olarak sizlere; mutlu, huzurlu, beraber seneler diliyoruz” ifadelerini kullandı. Müdür Çavuş da evlilik yıl dönümü için eşi Ayşe Çavuş’a videodan seslendi. “Canım karıcım, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Bu yıl yanında olamadığım için özür diliyorum. İnşallah bir sonraki yıl görüşmek üzere.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.