VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMİRHAN'IN ADI BOLU'DA YAŞATILACAK

18 Ağustos 2021

..............................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir programda Ankara Altındağ'da sığınmacılar tarafından bıçaklanarak öldürülen Emirhan Yalçın'ın adının Bolu'da bir cadde, bulvar veya parka verileceğini duyurdu. Özcan "kardeşimizin adını ilk meclis toplantısında Bolu’daki önemli bir caddeye, bulvara veya büyük bir parka vereceğiz. Sahip çıkmamız lazım Türk milleti olarak" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı canlı yayın programında gündemdeki konularla ve belediye çalışmalarıyla ilgili sorulara cevap verdi.

Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“AÇIKLAMA YAPARKEN UYARDIM”

“Ben bu açıklamaları yaparken uyardım. Uyaran benim. ‘Bakın yarın böyle toplumsal gerginlikler çıkacak, yapmayın, etmeyin diyen benim. Perşembe’nin gelişini önceden söyleyen benim. Perşembe geliyor, orada olaylar çıkıyor, uyaranı suçlamaya çalışıyor yandaş basın.”

“KORKUYLA MI YAŞAYACAĞIZ BU ÜLKEDE”

“‘Ya başıma bir şey gelirse?’ korkusuyla mı yaşayacağız biz bu ülkede? Milletin başına geliyor, bunları söylemeyince. Ankara’daki o çocuğumuz… Keşke bunları ben bir ay önce söyleseydim. Belki bir ay önce konuşulup bugün bir yol haritasına sokulmuş olsaydı Ankara’daki o elim olay hiç olmayacaktı. O kardeşimizin adını ilk meclis toplantısında Bolu’daki önemli bir caddeye, bulvara veya büyük bir parka vereceğiz. Sahip çıkmamız lazım Türk milleti olarak.”

2 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    18 Ağustos 2021 • 08:05
    Bu kadaŕ da din üzerinden siyaset yapılmaz. Sanķi bıŕısi saldırıyla ilede nasıl siyaset yapsam diye bakıyorlar.bu kadar kuculdukmu acaba Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun
  • inasi
    19 Ağustos 2021 • 09:51
    Kontrolsüz geçen sokak aralarında gariban semtlerde dolaşanlar tehlikeli denizden sahillere tırlardan sokaklara çok tehlikeli çocuk tecavüz olayları oluyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.