VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CADDEDE BİSİKLET VE KURYELERE SIKI DENETİM

16 Ağustos 2021

.......................

Yaklaşık bir aydır Bolu İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Sadettin Aksoy, yine güzel bir uygulamaya imza attı. Bolulu vatandaşların can ve güvenliğini ön plana alan Aksoy, akşam saatlerinde yürüyüş yaparken bisiklet ve kurye motosikletlerin sürat yaptığını görünce polis telsizinden anons ederek ekiplere denetim yaptırdı.

EMNİYET MÜDÜRÜ ANONS ETTİ

Bolu’da yapıldığı günden itibaren bir türlü doğru dürüst benimsenemeyen İzzet Baysal Caddesi üzerindeki mavi renkli bisiklet yolu, sorun olmaya devam ediyor. Birçok bisikletli ve kurye motosikletlerin aşırı hız yaptığını tespit eden Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, haber merkezine telsiz anonsu yaparak, "Halkımızın can ve mal kaybına önlemek amacıyla, yaptığım tespitlerde bazı bisiklet ve kurye motosikletlerin, mavi yol üzerinde sürat yaptıklarını gördüm. Bu nedenle Valilik binası ile Demokrasi Meydana girişi olmak üzere her iki bölgede, bisiklet sürücüleri ile kurye motosiklet sürücüleri durdurularak, güzel bir dille uyarılması gerekiyor. Kurallara uymayan kişilere kesinlikle cezai işlem uygulanacak" talimatını verdi.

BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ DE YAYALARI ŞİKAYET ETTİ

Uygulama talimatı üzerine Bolu Valiliği binası ile Demokrasi Meydanı girişinde, trafik, yunus, asayiş ve bekçiler bir saat süren uygulama başlattılar. Görevli polisler mavi yol üzerinde sürüş yapan bisiklet ile motosiklet durdurarak, kurallara uyulması ve aşırı sürat yapmamaları konusunda tatlı bir dille uyarılarda bulundular. Bu arada birçok bisiklet sürücüsü ise yayalardan şikayetçi olarak, "Burası bizler için yapılmış özel bir yoldur. Ne var ki bizde yayalardan şikayetçiyiz. Sürekli olarak yayalar bu yolu kullanmaktan vazgeçmiyor. Zil çalmamıza rağmen, bu ısrarlardan vazgeçmiyorlar. Birde bizi azarlamaya çalışıyorlar. Bu uygulamanın yayalar üzerine de yapılmasını talep ediyoruz" diyerek, şikayetlerini polislere bildirdiler.

Uygulamanın sadece akşam değil gündüzleri de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'a, uygulamadan dolayı teşekkür ettiler. Müdür Aksoy, göreve başladığı ilk günlerde de özellikle D-100 karayolu üzerinde mendil satan çocuklar ile dilencilik yapan çocuklara yönelik uygulama başlatmasıyla da büyük taktir kazanmıştı.

Haber: Kasım ŞAHİN - Sabah Gazetesi

  • CADDEDE BİSİKLET VE KURYELERE SIKI DENETİM
  • CADDEDE BİSİKLET VE KURYELERE SIKI DENETİM
  • CADDEDE BİSİKLET VE KURYELERE SIKI DENETİM
4 yorum yapılmış
  • Belirlinoktalardanpaketservisiyaplsncaddesi
    16 Ağustos 2021 • 06:26
    Yanmış yasıcakl
  • cehalet
    16 Ağustos 2021 • 14:39
    bisiklet ve diğer unsurlar yayalara saygısızca ve kafalarına göre hareket ediyorlar küçük çocuklara çarpmaları an meselesi
  • AdnanSoner
    16 Ağustos 2021 • 23:45
    Yayalarımızı da eğitmek lazım. Yolda yürümek, yürüdüğün yolu bilmek gerekir.
  • Alpagutbeyli
    17 Ağustos 2021 • 05:46
    Emniyet müdüründen bisiklet yoluna park eden araçlar için de eyleme geçmesini bekliyoruz. Borazanlardan yukarıya doğru izzet baysal devlet hastanesi bulvarı boyunca işletmelerin önünde bisiklet yolları ve kaldırımlar araçlar tarafından işgal edilmektedir. Lütfen gereğini yapın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.