BOLU’YA 3 YENİ DOKTOR MÜJDESİ

...............................................................

BOLU’YA 3 YENİ DOKTOR MÜJDESİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anatomi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Acil Tıp Anabilim Dalı’nda 3 yeni doktor göreve başladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, uzun zamandır eksiliği hissedilen Anatomi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Acil Tıp Anabilim Dalına dalı olmak üzere 3 branşta hekim görevine başladı. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan duyuruda, “Anatomi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Rümeysa Gamze Taşkın Şenol, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına Uzm. Dr. Refika Yıldız ve Acil Tıp Anabilim Dalına Uzm. Dr. Faruk Danış göreve başlamıştır. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” denildi.

4 yorum yapılmış

  • Hayriye (4 yıl önce)
    Bolu'da anatomi doktoruna ihtiyacımız yok Bolu'da çocuk kardiyolojisine ihtiyacımız var. yıllardır çocuklarımızı Ankara ve İstanbul'a götürmekten yorulduk müjde verecekseniz çocuk kardiyolojisi doktoru atamasının haberini duymak istiyoruz !
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayriye (4 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın biz boluya anatomi doktoru istemiyoruz çocuk kardiyolojisi doktoru istiyoruz çocuk kardiyolojisi gelsinde müjdeyi öyle verin dalgamı geçiyorsunuz bizimle çocuklarımız Ankara İstanbul'a götürmekte korkuyoruz pandemide çocuk kardiyolojisi gelsin bizde müjden başüstüne diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nemelazm (4 yıl önce)
    Anatomi ne büyük eksiklik
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Ne acayip haber. Anatomi doktorunun hastanede ne işi olur. Onlar tıp öğrencilerine kadavra veya maketlerden anatomi öğretirler. Rektör ve tıp dekanı yandaş veya cemaattaşlarına kadro açmışlardır bence
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.