VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’YA 3 YENİ DOKTOR MÜJDESİ

12 Ağustos 2021

...............................................................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anatomi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Acil Tıp Anabilim Dalı’nda 3 yeni doktor göreve başladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, uzun zamandır eksiliği hissedilen Anatomi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Acil Tıp Anabilim Dalına dalı olmak üzere 3 branşta hekim görevine başladı. Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan duyuruda, “Anatomi Anabilim Dalına Dr. Öğr. Üyesi Rümeysa Gamze Taşkın Şenol, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalına Uzm. Dr. Refika Yıldız ve Acil Tıp Anabilim Dalına Uzm. Dr. Faruk Danış göreve başlamıştır. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” denildi.

4 yorum yapılmış
  • Salih
    13 Ağustos 2021 • 00:49
    Ne acayip haber. Anatomi doktorunun hastanede ne işi olur. Onlar tıp öğrencilerine kadavra veya maketlerden anatomi öğretirler. Rektör ve tıp dekanı yandaş veya cemaattaşlarına kadro açmışlardır bence
  • Nemelazm
    13 Ağustos 2021 • 07:12
    Anatomi ne büyük eksiklik
  • Hayriye
    13 Ağustos 2021 • 07:45
    Kimse kusura bakmasın biz boluya anatomi doktoru istemiyoruz çocuk kardiyolojisi doktoru istiyoruz çocuk kardiyolojisi gelsinde müjdeyi öyle verin dalgamı geçiyorsunuz bizimle çocuklarımız Ankara İstanbul'a götürmekte korkuyoruz pandemide çocuk kardiyolojisi gelsin bizde müjden başüstüne diyelim.
  • Hayriye
    13 Ağustos 2021 • 07:50
    Bolu'da anatomi doktoruna ihtiyacımız yok Bolu'da çocuk kardiyolojisine ihtiyacımız var. yıllardır çocuklarımızı Ankara ve İstanbul'a götürmekten yorulduk müjde verecekseniz çocuk kardiyolojisi doktoru atamasının haberini duymak istiyoruz !
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.