VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKKINIZ ÖDENMEZ

12 Ağustos 2021

...................................................

Bolu Belediye İtfaiyesi, Antalya’da yaşanan orman yangınlarına yardım sonrası sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya giderek canla başla çalışan ekiplere destek oldu. Bolulu itfaiyeciler Kastamonu’da ekipler tarafından yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “üzerimize düşecek her vazifeye Bolu Belediyesinin hazır olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

Türkiye günlerdir yangın-sel gibi afetlerle boğuşurken, Bolu Belediyesi İtfaiyesi nerede ihtiyaç varsa oraya koşuyor.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Başkan Tanju Özcan’ın talimatıyla, orman yangınları ile boğuşan Antalya’ya giderek, söndürme çalışmalarına destek veren ve hafta sonu Bolu’ya dönen Bolu Belediyesi İtfaiyesi, şimdi de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya yardım eli uzattı. Yaşanan büyük afet sonrası vakit kaybetmeden yola çıkan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Başkan Tanju Özcan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

“ÜZERİMİZE DÜŞECEK HER VAZİFEYE HAZIRIZ”

“Sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum. Batı Karadeniz illerindeki sel felaketinde ilk gün taleplerin tamamını karşıladık. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşecek her vazifeye Bolu Belediyesinin hazır olduğunu belirtmek istiyorum.”

2 yorum yapılmış
  • Niyazi
    12 Ağustos 2021 • 11:17
    3600 gösterge ile faydalı grub diye ayrılan tarafa itfaiyecilerinde son zamanlardaki başarıları ile bu gruba dahil etmek gerekir şayet bu ayrıcalık olursa
  • Bolulu
    12 Ağustos 2021 • 14:16
    Her yere kosturuyorlar helal olsun size başkan çocuklara artık kadro verin itfaiyecilik bir meslek kodu olmalı böyle canla başla çalışıyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.