VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLER ÖZCAN'IN YANINDA

10 Ağustos 2021

.........................................................

CHP Bolu Kurultay Delegesi ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Av. Kübra Özcan, CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Karagöz, Afgan uyruklu Sunatullah Saadat’ın yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyleyerek olaya tepki gösterdiler.

Geçtiğimiz günlerde Tanju Özcan’ a ve Türk kadınına ettiği hakaretler ile gündeme gelen kendisini gazeteci olarak tanıtan Afgan uyruklu Sunatullah Saadat’a tepkiler devam ediyor.

“BU ŞAHSIN AHLAKSIZ İMALARINA MARUZ KALMAYI HAK ETMİYORUZ”

CHP Bolu Kurultay Delegesi ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Av. Kübra Özcan şu ifadelere yer verdi;

“Bugün ülke gündemine sessiz kalanlar, milletimizin şerefine ve namusuna hakaret edilmesine de göz yumanlardır. Ben bir Türk kadını olarak bunu kabul etmiyorum! Afgan uyruklu Sunatullah Saadat'ın yargı önünde hesap vermesi gerekmektedir. Zira hiç kimse Türk gencine, Türk kadınına, Türk kadınının şeref ve namusuna hakaret edemez. Biz ki, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘kahraman Türk kadını’ olarak tanımladığı kadınlarız. Ülkemize sığınmacı sıfatıyla gelen bu şahsın ahlaksız imalarına maruz kalmayı hak etmiyoruz! Bu konuda tüm Türk kadınlarının ve Türk gençlerinin sesi olarak bu açıklamayı yapma sorumluluğum doğmuştur. Başka milletlere mensup şahıslar Türk gencinin ve Türk kadınının gücünü bilemezler. Biz hiçbir savaştan korkup kaçmadık, zaman ve mekan fark etmeksizin namusumuz ve şerefimiz söz konusu olduğunda gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın."

"TANJU ÖZCAN BÜYÜK ÇOĞUNLUKLA DESTEKLENİYOR"

"Biliyorsunuz ki Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan'ın geçtiğimiz günlerde halkın sesini ve kamunun vicdanını yansıtan açıklamaları uzun süredir konuşulmakta ve büyük bir çoğunlukça da desteklenmektedir. Sözde gazeteci Afgan vatandaşı açıklamalarında açıkça başkanımıza da hakaretlerde bulunmuştur. Bolu Belediye Başkanına edilen hakaret, aynı zamanda onu destekleyen milli iradeye edilmiş hakarettir. Belediye Başkanımızın her daim destekçisi olduğumuzu ve gerek kendisine gerekse milletimize yöneltilen bu hakaretlere karşı mücadelemizi her alanda sürdüreceğimizi kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

 “TANJU ÖZCAN’IN ARKASINDAYIZ”

CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Özkan ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Karagöz, “Yıllardır güzel ülkemizin nimetlerinden faydalanan sığınmacıların sayıları her geçen gün artarken, onlar, ‘besle kargayı oysun gözünü’ misali, Türk halkına hakaret etmekten geri kalmıyorlar. Kendini gazeteci olarak tanıtan ne idüğü belirsiz bir Afgan’ın, Türk halkına ve Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a yönelik sarf ettiği ahlaksızca sözler, biz Türk gençlerinin tahammül sınırlarını zorlamaktadır. Tasması kimin elinde olduğu bile belli olmayan bu şeref yoksunu şahıs, Türk kadınlarına ve Bolu halkının seçtiği Sayın Özcan’a hakaret etme cesaretini kimden almıştır? Sayın Tanju Özcan’ın arkasında 85 milyon Türk halkı vardır.  Peki ya bu hainin arkasında kimler vardır? Şeref yoksunu şahsın, bir an önce bulunması ve gerekenin yapılması gerekmektedir. Yine söylemleriyle, bizlerin hislerine tercüman olan kıymetli Başkanımızın da sonuna kadar yanındayız. Başkanımızın da ifade ettiği gibi, bu misafirlik gerçekten çok fazla uzamıştır! Artık tüm sığınmacıların eve dönme vakitleri gelmiştir.  Bizler, her gün bir suça karışan, toplumun huzurunu bozan, caddelerde anamıza bacımıza yan gözle bakan hiçbir Suriyeliyi, Iraklıyı, Afgan’ı görmek istemiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundular.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    10 Ağustos 2021 • 08:57
    Gençler olarak her zaman başkanımızın yanındayız. İşlerine gelince halkın yanındayız diyenler şu an kimin yanlarında acaba
  • DZCEL
    11 Ağustos 2021 • 04:47
    Daima yanındayız Başkanım.
  • evethayir
    11 Ağustos 2021 • 09:35
    Tanju Özcan evet ama bugünkü CHP ye hayır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.