VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BU SOYSUZ SINIR DIŞI EDİLMELİ”

9 Ağustos 2021

........................................................................

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ağır hakaretler savuran ve Türk kadınlarına çirkin imalarda bunulan Afgan Gazeteciye sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yabancı uyruklu vatandaşlar ile ilgili söylemleri Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Bu olayların üzerine Afgan uyruklu sözde Gazeteci Sunatullah Saadat kamera karşısına geçerek Tanju Özcan’a ve Türk Kadınlarına çirkin imalarda bulunarak ağır sözler söyledi.  Afgan Uyruklu Gazeteci Sunatullah Saadat’a karşı Tanju Özcan’ı destekleyen Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan tepki gösterdi.

“TANJU ÖZCAN’IN VE TÜRK KADINININ YANINDA OLACAĞIZ”

Özcan, şu ifadelere yer verdi;
“Sığınmacı olarak ülkemize gelen ve ülkemizin nimetlerinden faydalanan bu şahsiyetsiz kişinin bir hain olduğu ortaya çıkmıştır. Bu tür hainlerin ülkemizde nefes alması bile haramdır. Biz Bolulular olarak hem başkanımız Tanju Özcan hem de Türk kadınının her daim yanında olacağız. Derhal İçişleri Bakanlığının harekete geçmesini ve yasal işlemlerinin başlatılmasını bekliyorum. Bu konunun takipçisi olacağımı da belirtirim” ifadelerini kullandı.

“BİZ BURADAYIZ”

“Bu soysuz sınır dışı edilmeli” diye sözlerine başlayan Okay Özcan, “ Fetöcüler Başkanımıza saldırırken ve sözde Afgan Gazeteci, Başkanımıza ve Türk kadınlarına ağır hakaretlerde bulunurken, Tanju Özcan'ı Türk yargısına şikayet edenler, yine kafalarını kuma gömdüler. Cumhuriyet savcılarını göreve davet edenler ve hatta 'birileri Tanju Özcan'ı durdursun' diyerek bir yerlere mesaj vermeye kalkanlar neredeler? Bu soysuz, Bolu halkının kendi oylarıyla seçtiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan üzerinden yüce Türk milletinin gencine, kadınına, kızlarına hakaret etme cesaretini kendinde bulabilmektedir. Bunlar bizim kendi ülkemizde, bizim belediye başkanımıza ve Türk kadınlarımıza ağır hakaretler etme cesaretini nerden buluyor? Nerede çalıştığı belli olmayan ve gazeteci imajı ile ortalıkta dolaşan bu soysuz zat acilen sınır dışı edilmeli. Belediye Başkanımızın son dönemde yapmış olduğu açıklamalara Türkiye halkının yüzde 80’i Destek mesajları yayınlarken kendi partimizin il ve ilçe başkanları sessizliğini koruyarak başkanımıza destek olmamışlardır. Şunu herkes bilmeli ki biz buradayız ve başkanımızın sonuna yanındayız” dedi.

6 yorum yapılmış
  • Sabiha
    9 Ağustos 2021 • 13:21
    Onu destekleyenler vardır o cesareti onlardan aliyodur hemen ihraç edilmesi lazım.
  • Burakbayramolu
    9 Ağustos 2021 • 13:26
    Hem soysuz hem şerefsiz sınır dışı edilmeden önce bizim elimize vatandaşın eline verilmeli
  • ErsanTrk
    9 Ağustos 2021 • 23:29
    Türk milletinin gücünü gösterip daha sınır dışı edilmeli
  • Mengen14
    10 Ağustos 2021 • 00:57
    Kuyruğunu kıstırıp, bu ülkeye nasıl neden kaçıp sığındığını unutma.Aynı video gibi geldiğin yerde korkup kaçtığın kimselere yorum yapsaydın ya.Yapamazsın çünki seni geçenlerde yayınlanan videodaki gibi boynundan keserlerdi.Sizler buraya sığınmacı mı geldiniz yoksa mücahitmi. Bu ülke insanlarının da sabrını sınamayın Nokta
  • Erol
    10 Ağustos 2021 • 08:43
    Once soysuz Köpegin Sahibi kim..Havlatan kim ona bir bakmak lazım..
  • Neriman
    11 Ağustos 2021 • 11:43
    Böyleleri insan olsa kendi ülkesinde yazar çizer ekmek yendiği yere nankörlük edenler bizim soframızda yeri Yok gidin ülkenizde orduya katılıp kardeşlerinizi yalnız bırakmayın onlar sizin için ne düşünüyor sorun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.