VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GEZİ ZİHNİYETLİ DİL"

6 Ağustos 2021

............................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sığınmacılara 10 kat zam içeren önergesinin kabul edilerek komisyona sevk edilmesine tepki gösteren AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Rüzgara göre eğilen, rüzgara karşı yön değiştiren, kalıba göre şekil alan, ilke tanımayan, ahlak, edep tanımayan bir mücadeleyle karşı karşıyayız” dedi.

Partisinin il başkanlığında düzenlenen Bolu Belediye Meclisi AK Parti grup toplantısına katılan Küpçü, Başkan Özcan’ın kentte yaşayan sığınmacıların belediye hizmetlerine 10 kat yapılmasını içeren önergenin kabul edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan’ı kara propagandanın figürü olmakla suçlayan Küpçü, “Rüzgara göre eğilen, rüzgara karşı yön değiştiren, kalıba göre şekil alan, ilke tanımayan, ahlak, edep tanımayan bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Mültecilerle ilgili aldığı sufleyi başlamış üfürmeye. Üslubu da ben milletimin, Bolu halkının rızkını yedirmem, geldikleri gibi gitsinler. 10 kat suyu fazla ödesinler. Kin, nefret ve hukuk tanımaz bir dil. Ne garip değil mi? Bu dili kullanan bir belediye başkanı, idareci, şehir emini, hukukçu. Yeminini milletinin önünde Kur’an ve bayrak üzerine etmiş biri. Peki kullandığı bu kirli dile engel olacak değerlerinden nasibin almış mı? “Bu misafirlik uzadı” “Geldikleri gibi gitsinler” diyerek Kurtuluş savaşımızda düşmana, Yunan’a söylenen bu sözü bile bağlamından koparacak kadar kirli bir zihinle karşı karşıyayız.” diye konuştu.

GEZİ ZİHNİYETLİ DİLLER VE KLİKLERLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Başkan Özcan’a yönelik tepkilerini sürdüren Küpçü, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Ülkemiz de yangınlar devam ederken yine ülkemizi yangın yerine çevirmeye çalışan gezi zihniyetli diller kliklerle karşı karşıyayız. Ahlaksız edepsiz kin ve nefret siyasetini tamda bu zamanda bir propagandanın malzemesi halin getiren siyasi akıl. İşine geleni, işine geldiği gibi söyleyen arızalı bulanık bir zihin. En son belediye meclisinde ki edepsiz ve ahlaksız dil ve tavır. Despotik, çalışılmış özü kirli. Büyük oyunun parçası . Birileri güçlü devletimizi ve medeniyetimizi hor ve hakir görme tavrının devam ettirir ülkemizi yangın yerine çevirmeye çalışırken Bolumuzdan hazır bir figüran. Bu çirkin dil ve tavır Bolumuza, kardeşliğimize mi yoksa ters esen rüzgarla memleketimizi yakmaya çalışanlara mı? katkı mı veriyor? Asıl devlet adamlığı yerli ve milli olmak olağanüstü zamanlarda duruşunuz ve tavrınızla belli olur.”

6 yorum yapılmış
  • toprak
    6 Ağustos 2021 • 02:58
    başkana yok gezicisin yok feto yok pkk bu ülke halkın sesi olunca sizi böyle yaftaliyorlar işte bende milletvekili maaşı alsam multecici olurum Sayın milletvekili mültecileri al bilmem kaç m2 evinde bak biz istemiyoruz bolu sokaklarında daha afganlar geliyor çocuk yok kadin yok bu adamlar ülkemizi karıştırmaya geliyorlar bunlar için alınan parada somaliye gidiyor olan halka oluyor ahh ülkem TÜRKİYEM VATANIM
  • Bolulu
    6 Ağustos 2021 • 03:46
    Sizin gibi milletine düşmanlık yapmıyor en azından. Biz Boluluların hakkını savunuyor. Siz milletinize düşman olmuşmuşsunuz. Bu halkı araplaştırmaya çalışıyorsunuz
  • Cihan
    6 Ağustos 2021 • 05:34
    Ak zihniyetli mi olsun, çalsın çırpsın tecavüz etsin, hak yesin pişkin pişkin sırıtsın yani sizin gibi, öyle mi
  • cevatpalaz
    6 Ağustos 2021 • 22:16
    yav arkadas vallaha bu sayın milletvekilleri boyle konusuyor yaaaa karsılarında ne var sanıyolar anlamıyorum cok guluyorum :))
  • Esmer
    7 Ağustos 2021 • 02:21
    Sayın küpçü yavuz hırsız ev sahibini bastırır ışık dön aynaya ni bak...
  • Boluali
    8 Ağustos 2021 • 00:51
    Özür dilerim sayın vekilim sizde çok iyi farkındasınız gerçeklerin.siyaseten değil gönlünüzden geçeni bir kez doğru söyleyin Gerede millet vekili pardon Bolu olacaktı ama inanın tanıyan yok lütfen artık bırakın vekilliği.Bizi temsil ettiğinizi düşünmüyorum tekrar kusura bakmayın şahsi fikrim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.