VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKOĞLU’NDAN AYDIN’A SERT CEVAP

5 Ağustos 2021

...............................................

CHP Bolu İlçe Merkez Başkanı Ersan Türkoğlu, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef alan açıklamalarına tepki göstererek, “Bolu'da yaşayan yurttaşlarımızın oyları ile belediye başkanı seçilen Tanju Özcan'a ‘Akıl sağlığını kontrol etmeni öneriyorum’ diyemezsiniz. Bu ve devamında kurduğunuz, maksadını aşan her cümleniz her şeyden önce Tanju Özcan'a oy veren binlerce seçmenimize hakarettir” dedi.

Türkoğlu, belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamaları nedeniyle sosyal medya hesabından Özcan’a tepki gösteren AK Parti’li Aydın’a cevap vererek, “Arzu Aydın'ın sosyal medya hesapları üzerinden Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ı, eleştirinin ötesinde, kişisel kinini, nefretini ve hırsını açık açık gösteren paylaşımını esefle kınıyorum. Bolu'da yaşayan yurttaşlarımızın oyları ile belediye başkanı seçilen Tanju Özcan'a  ‘Akıl sağlığını kontrol etmeni öneriyorum’ diyemezsiniz. Bu ve devamında kurduğunuz, maksadını aşan her cümleniz her şeyden önce Tanju Özcan'a oy veren binlerce seçmenimize hakarettir. FETÖ terör örgütünün kamu kurumlarına sızmasına, darbe yapacak kadar güçlenmesine olanak sağlayan AKP'nin 15 Temmuz'a giden süreçle ilgili hesap vermeden kendini kahraman ilan etmesini gülünç buluyorum. Sadece bu gerekçe ile bile FETÖ meselesiyle ilgili kahramanlık yapacak en son kişi Sayın Arzu Aydın'dır. Bolulu hemşerilerimiz 15 Temmuz öncesi FETÖ terör örgütü ile ilgili Tanju Özcan'ın da Arzu Aydın'ın da ne dediğini gayet iyi biliyor.”şeklinde konuştu.

ÖZCAN’IN SIĞINMACILARA YÖNELİK DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM

Başkan Özcan’ın sığınmacılara yönelik açıklamalarına katıldığını vurgulayan Türkoğlu, şunları söyledi:

“İl Başkanımız Kazım Karsu'nun ve şahsımın mülteci meselesi ile ilgili düşüncelerimizi yansıtan basın açıklamalarını Bolu Belediye Başkanımıza karşı koz olarak kullanan AKP'li siyasetçilere şunu söylemek istiyorum. Ben Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ın mültecilerle ilgili düşüncelerinin yüzde 80’ine katılıyorum. Katılmadığım yönünde hem başkanımızın kendisine hem de Bolu kamuoyuna açık açık söyledim. İşte bana bu cümleleri kurduran güç Cumhuriyet Halk Partisinin Kemalist ideolojisidir, vatan sevgisidir, parti içi demokrasi anlayışıdır.”

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.