VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKŞENER’DEN ÖZCAN’A SIĞINMACI ELEŞTİRİSİ

5 Ağustos 2021

................................................

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediyesinin kentte yaşayan sığınmacıların su ve katı atık ücretlerine 10 kat zam yapılması içeren önergesinin kabul edilmesini isim vermeden eleştirerek, “Ülkemize gelmiş sığınmacılara düşmanlık yapmak yanlıştır” dedi.

Esnaf ziyaretleri ve bazı temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya giden Akşener, isim vermeden sığınmacıların su ve katı atık ücretlerine 10 kat zam yapılmasını içeren önergenin Bolu Belediye Meclisi tarafından kabul edilerek komisyona sevk edilmesini eleştirerek, “Ülkemize gelmiş sığınmacılara düşmanlık yapmak yanlıştır. O insanlar buraya geldiler. Öyle veya böyle geldiler, uzun uzun bunu oturup tartışabiliriz ama şu anda zamanı değil, çünkü ciğerlerimiz yanıyor. Buradan o tür siyaset malzemeleri çıkartmaya çalışırken öyle goller gelir ki anlayamazsınız. Herkes çarpılır. Onun için düşmanlık yanlış ama bu göç meselesinin Türkiye’yi hendek haline getirdiği Avrupa ile olan anlaşma neticesinde de bir gerçektir.” diye konuştu.

DUVARDAN DUVARA ÇARPARIM AMA DOĞRU ZAMAN DEĞİL

Ayrıştırma noktalarını derinleştirmenin ülkeye zarar vereceğini vurgulayan Akşener, “Yani gol atalım diye derinleştirirseniz ülke zarar görür. Ben muhalefet partisi genel başkanıyım. Duvardan duvara çarparım ama bugün doğru bir zaman değil. Tekrar söylüyorum sığınmacıların Türkiye’yi hurra yapması yanlıştır, Avrupa’nın dediğini yapıp Türkiye’ye hendek haline getirmek çok büyük bir hainliktir, basiretsizliktir. Bu da yanlıştır. Ama o ülkemize gelmiş insanlara da idarecilerin yaptığı hatalar neticesinde ülkemize gelmiş bu insanlara düşmanlık etmekte yanlıştır” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Bolululu
    5 Ağustos 2021 • 15:17
    Çok seviyorsanız alın evinize götürün Bolu da biz yaşıyoruz siz değil Bayramda gezmeye giderken savaş mavaş yok bayram bitince koşa koşa geri gel ne ala memleket
  • Bolulu
    5 Ağustos 2021 • 09:26
    Konuşma adamlarına emir ver Tanjuya red versinler iş yaptı sansınlar seni
  • bolulu
    5 Ağustos 2021 • 22:42
    sığınmacı mülteci taraftarı olduğunuz sürece size oy moy yok
  • SelukTA
    5 Ağustos 2021 • 23:23
    Partinizin meclis üyelerinin oylarıyla karar cıkıyor siz şov yapıyorsunuz..milleti aptalmı sanıyorsunuz.?
  • BoluYerlisi
    9 Ağustos 2021 • 03:16
    Madem çok seviyorsunuz evinize alın besleyin. Biz bıktık. Parklarda bile çocuklarımız oynayamaz oldu. Sığınmacıların beleş geçinip sadece üreme yaptıklarından hiç bir yerde huzur kalmadı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.