VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS TEŞKİLATININ MASKOTU "MİÇO"

5 Ağustos 2021

......................................................................

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un beyaz renkli sevimli kedisi ‘Miço’ emniyet teşkilatının maskotu oldu. Hayvanseverliği ile dikkat çeken Aksoy, lojmanında da 5 kedi ve bir köpeğe bakıyor.

Bolu’ya yeni atanan Aksoy, daha önce görev yaptığı Çankırı’da kanlar içerisinde bulduğu yavru kediyi veterinere götürüp tedavilerini yaptırdıktan sonra sahiplendi. Aksoy’un makam odasında baktığı ‘Miço’ isimli sevimli kedisi teşkilatında maskotu oldu. İl Emniyet Müdürlüğü binasında katlarda gezen sevimli kedi polislerinde ilgi odağı haline geldi.

"BÜTÜN POLİS TEŞKİLATI MİÇO'YU ÇOK SEVİYOR" 

Sokak hayvanlarına yapılan şiddetin karşısında olduğunu vurgulayan Aksoy, “Maalesef ülkemizde birçok sokak hayvanı eziyete maruz kalıyor. Çankırı İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Miço’yu ağzı yaralar ve kanlar içerisinde buldum. Onu hemen sahiplenip veterinere götürüp tedavisini yaptırdım. İki yıldır benimle birlikte görev başında. Miço’nun tek sorunu çok konuşuyor olması. Sürekli olarak konuşma halinde. Onunla olmaktan çok mutluyum. Evimde ise 5 kedim ve birde köpeğim var. Bunlarla da iki kızım ilgileniyor. Miço, beyaz renkli olduğu için de çok dikkat çekiyor. Bütün şubeleri gezip, stres atıyor. Bütün polis teşkilatı Miço’yu çok seviyor ve oda kendisini sevdirmesini biliyor” dedi.

"ORMAN YASAKLARINA KARŞI HAVAİ FİŞEK YASAKLANABİLİR"

İl genelinde orman yangınlarına karşı havai fişek kullanımını yasaklamak için Bolu Valisi Ahmet Ümit’le görüşeceğini belirten Aksoy, “Bolu genelinde özellikle düğün, sünnet ve doğum günü partilerinde havai fişek atılıyor. Bolu’nun yüzde 65’i ormanlık alanlarla kaplı. Son günlerde ülkemizin birçok yerinde orman yangınları var. Bunun için Bolu’da orman yangını çıkmasını istemiyoruz. Havai fişeklerden biri ormanlık alana düşerse yangın kaçınılmaz olur. Gürültüsü de insanları rahatsız ediyor. Bir havai fişeğin patlaması neticesi çok sayıda kuş da ölüyor. Bunu halkımızın çoğu bilmez. Valimizle bu konuyu görüşüp, onun kararları doğrultusunda hareket edeceğiz” diye konuştu.

  • POLİS TEŞKİLATININ MASKOTU "MİÇO"
  • POLİS TEŞKİLATININ MASKOTU "MİÇO"
  • POLİS TEŞKİLATININ MASKOTU "MİÇO"
  • POLİS TEŞKİLATININ MASKOTU "MİÇO"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.