POLİS MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI

.....................................................................

POLİS MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Sarıcalar Mesire Alanı’nda yasağa rağmen vatandaşlar tarafından piknik ateşi yakıldı. Polis ekipleri, ormanlık alanda yakılan piknik ateşini yangın söndürme tüpü ve kovalarla taşıdıkları suyla söndürdü.

Sarıcalar Mesire Alanı’nda ateş yakıldığı ihbarını alan polis, jandarma ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Ekipler, M.G’nin piknik yapmak için ateş yaktığını tespit etti. Polis ekipleri, piknik ateşini yangına sebep olmaması için yangın söndürme tüpü ve kovalarla taşıdıkları suyla söndürdü. Yasak olmasına rağmen ormanlık alanda ateş yakan M.G. hakkında idari işlem uygulandı.

1 yorum yapılmış

  • okgezenbilir (4 yıl önce)
    İşte duyarsızlık örneği gerekli ceza verilmeli bi daha ateş yakarken iki kere düşünmeli
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.