VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN CEVİZOĞLU'NA KONUŞTU...

28 Temmuz 2021

...................

Haber: Mutlu YUCA

CNN Türk’te yayınlanan Akıl Çemberi programı konuklarından Gazeteci Hulki Cevizoğlu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yaptığı telefon konuşmasını detaylarını aktardı. Özcan, Cevizoğlu’na kamuoyunda büyük etki yaratan zam çıkışının ardından sosyal medyada hakkında Cumhurbaşkanı adayı mı olacak şeklindeki iddialarla ilgili olarak “Böyle bir düşüncem yok” dedi. Özcan, partisinden istifa edip Memleket Partisi’ne geçeceği yönündeki iddiaları da yalanladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yabancı uyruklu vatandaşların su ve katı atık ücretlerine 10 kat zam yapacağı yönündeki açıklamaları sonrası özellikle sosyal medyada Cumhurbaşkanı adayı olacak mı ve partisinden istifa ederse Muharrem İnce’nin partisine geçer mi şeklindeki merak edilen soruların cevaplarını gazeteci yazar Hulki Cevizoğlu’na verdi.

“ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK”

CNN Türk’te yayınlanan Akıl Çemberi programına katılan Cevizoğlu, canlı yayında Özcan ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı. Cevizoğlu, ‘Cumhurbaşkanı adayı olacak mısın?’ şeklindeki soruya Başkan Özcan’ın “Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi düşünsem olsaydı ben dört dönem milletvekilliği yaptım. Belediye başkanlığına aday olmam milletvekilliğine devam ederdim” şeklinde cevap verdiğini söyledi.

MEMLEKET PARTİSİ’NE GEÇECEĞİ İDDİASI

Cevizoğlu, Başkan Özcan’ın CHP’den ihracı durumunda Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi’ne geçeceği yönündeki iddialarla ilgili olarak da, “Hatta hakkımda şöyle açıklamalar oluyor. Beni Muharrem İnce’ye yakın görüyorlar. Kavga çıkarıp CHP’den atılmak isteniyor. Ve atılmış olarak Muharrem İnce’nin partisine geçecek diyorlar. Böyle bir düşüncemde yok“ dediğini aktardı.

4 yorum yapılmış
  • Akif
    27 Temmuz 2021 • 15:53
    Naz yapma geç artık Memleket Partisine be başkanım
  • Kartal
    28 Temmuz 2021 • 02:41
    Tanju bey akıllı bir politikacı Her ne kadar Muharrem İnce'ye yakınlığı bilinsede Memleket Partisi'n de pek gelecek görünmüyor Ama Millet ittifakı Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı gösterirse Suriye'li göçmenleri sınırdışı edecek bir içişleri bakanı lazım !
  • Aydn
    28 Temmuz 2021 • 06:24
    Dünyanın gündemine haber olmuşsunuzdur...tebrikler...Bolu da yapılacak tüm işler bitdi...Boş gündem oldunuz
  • Tanju
    31 Temmuz 2021 • 05:58
    Şaka gibi soru Cumhurbaşkanı adayı olacakmış. Sen kalk 10 seçim kaybet her seferinde Erdoğan ezip geçsin iki belediye seçimi kazandık diye Chp'liler gaza gelsin. Herkes de bir özgüven patlaması. Erdoğanın mavi ceketi ve siz hepiniz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.