VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK'ÜN BOLU'YA GELİŞ YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANACAK

14 Temmuz 2021

.........................................................

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 87’nci yıldönümü kentte coşkuyla kutlanacak. 16 Temmuz Cuma günü başlayarak 17 Temmuz Cumartesi günü devam edecek program kapsamında 9 farklı etkinlik düzenlenecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 87’inci yıldönümü Bolu Platformu öncülüğünde Bolu Valiliği ile Bolu Belediyesinin katkılarıyla  farklı etkinliklerle kutlanacak. Cuma akşamı Bolu Belediyesi Binası önünde halk konseri ile başlayacak etkinlikler 17 Temmuz Cumartesi günü 09.30 Atatürk’e Saygı Bisiklet Turu ve 10.00’da Atatürk’ün Bolu’ya gelişi Atletizm Yarışı ile sürecek. İki etkinlik de Karacasu’dan başlayarak, Valilik binası önünde sona erecek. Aynı gün saat 10.00 ile 11.00 arasında Bolu Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği Anıtpark ve İzzet Baysal Caddesi üzerinde yamaç paraşütü gösterisi düzenleyecek. Saat 10.30’da ise Bolu Valiliği önünde Off-Road yarışı başlayacak. 17 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da Gazelle Otel’de Bolu’nun seçilmiş kadınlarına plaket takdim edilerek,  Bolulu aşçılar tarafından hazırlanmış Atatürk’ün sevdiği yemekler takdim edilecek.

Nilüfer Park’ta basın toplantısı düzenleyerek kutlama programını açıklayan Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, “17 Temmuz Atatürk’ümüzün Bolu’ya gelişiyle ilgili iki ay önce başladığımız bir program çerçevesinde yaklaşık 11 tane etkinliğimiz söz konusu. Bu etkinliklerimizin 2 tanesi Vali Yardımcımız kanalıyla dışarıda bırakıldı. 9 tanesiyle ilgili aşağı yukarı iki aydan bu yana sürekli çalışıyoruz. Geçen en son toplantıda hemen hemen büyün etkinliklerin alt yapısını tamamladık. Umarım Atatürk’ümüzün Bolu’ya gelişini yakışır bir şekilde kutlanacak bir etkinlik gerçekleşir ve Bolu’muza da yakışır bir etkinlik gerçekleşir. Bu minvalde etkinliğimizin en önemli bölümü ‘Bolu Valiliği Resmi Program’ çerçevesinde gerçekleşmesi çok önemli. Sadece konseri Belediye’mizle beraber gerçekleştireceğiz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    14 Temmuz 2021 • 04:48
    Gönül istiyor ki; Atatürkümüzün Boluya gelişini simgeleyen, bir tesisin kurulmasını, hep birlikte yapalım. (Halkevi binası gibi) p
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.