VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİLİĞİ'NDEN SEL UYARISI

8 Temmuz 2021

.........................................................

Bolu Valiliği, bugün akşam saat 20.00’ye kadar devam etmesi beklenen sağanak yağmur nedeniyle vatandaşları ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

Haber: Eda GÖK

Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağmurlar taşkınlara ve sel felaketlerine neden olurken Bolu’da da bugün akşam saatlerine kadar sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor.
Bolu Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, etkili olması beklenen sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre bugün gece saatlerinden (08.07.2021) yarın saat 20:00’a kadar yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgâr, heyelan, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı tedbirli olunması rica olunur” ifadelerine yer verildi. Son günlerde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle  Düzce, Sakarya ve Zonguldak'ta sel felaketi yaşandı. Sakarya'da sel nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirirken yollar göçtü, dereler taştı, evler ve işyerlerinde de büyük hasar meydana geldi.

1 yorum yapılmış
  • Halit
    8 Temmuz 2021 • 02:40
    Allah cc beterinden korusun cümlemizi. Sakarya'da Düzce'de meydana gelen olaylar dan dolayı çok geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.