VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GEREDE BELEDİYE BAŞKANI BENİ SATTI"

8 Temmuz 2021

..................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Partili Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın çöp konusunda kendisini sattığını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İlçe belediye başkanlarıyla arasında sorun olmadığını belirterek hepsini sevdiğini söyledi. Seben Belediye başkanının en sevdiği belediye başkanlarından biri olduğunu dile getiren Başkan Özcan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Alları’ın kendisini çöp konusunda sattığını belirterek, Allar’a açıkça tavırlı olduğunu ifade etti.

“ARKANDAYIM DEMİŞTİ”

Mustafa Allar’ın enteresan bir insan olduğunu belirten Başkan Özcan,“Seben Belediye Başkanı benim en sevdiğim belediye başkanlarından biri, düzgün bir insan. Belediye başkanlarından hepsini çok seviyorum ama Allar’a biraz tavrım var. Allar enteresan bir insan. Allar beni çöp konusunda sattı. Hiçbir gerekçesi de yok. Ordu’ya gittik. ‘Düzce’nin çöplerini Bolu’ya almayla ilgili Düzce Belediyesinin talebi var’ dedim.  ‘Görüşeyim mi? Arkamda mısın?’ dedim. ‘Arkandayım, görüş’ dedi. Ondan sonra kıvırdım diyor. Buna Ordu Belediye Başkanı şahit”

“GEREDE BELEDİYE BAŞKANI BUNU HUY EDİNMİŞ”

Mustafa Allar’ın ilçede bulunan köpekleri Bolu Merkeze ve Yeniçağa’ya getirip bıraktığını da belirten Başkan Özcan, “Bir de şu köpekleri Yeniçağa ve merkeze bırakıp kaçıyor. Onu da biliyoruz. Mengen’in suyunu almaya kalktı. Biz Allah’tan sınır değiliz Gerede ile. Gerede Belediye Başkanı bunu huy edinmiş. Yeniçağa Belediye Başkanı da çok mağdur köpekler konusunda. Yanlış bir şey” ifadelerini kullandı.

Haber: Bolu Takip

6 yorum yapılmış
  • OsmanYlmaz
    8 Temmuz 2021 • 03:27
    Ne yapsın garibim yaptığı bir iş yaptığı bir icraat olmayınca sen sağa sola iftira yalan haber Çamur atarakdan kendini gündemde tutmaya çalışıyor
  • Garipbirkyl
    8 Temmuz 2021 • 06:56
    Ya başkan bir işide kendi başına hallet hep şikayet hep şikayet Başkanlığına talip olurken AKP li belediye başkanlarına cami yaparken parti başkanlarına mı güvendin
  • aliveli
    8 Temmuz 2021 • 13:15
    düzcenin çöpünün ne işi var boluda
  • Gokhan
    8 Temmuz 2021 • 22:45
    İtfaiye müdüründen bir farkı yok çünkü baskanim
  • zcanozcan
    8 Temmuz 2021 • 23:35
    Bu konuşmaların hiç hoş değil Tanju bey biz Allah'tan sınır değiliz ne ya senin ilçen değilmi orası Boluluyum Geredeyi çok seviyorum insanları caliskan birbirlerini tutuyorlar örnek inşaat sektörü Bolu'da hep Geredeli he şuanda dünyanın en büyük fabrika su açıldı dün konuşmasın Cumhurbaşkanı yine söyledi Gerede ye strajik fabrika acilcakmis.Sen yerinde say yatırımcı Bulma sonumuz GEREDE bizden düzce gibi ayrilmasar.
  • Edasu
    9 Temmuz 2021 • 04:49
    Geredeliden dost olmazzzzz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.