VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKOĞLU'DAN ÇARPICI SÖZLER

29 Haziran 2021

...................

Haber: Eda Nur GÖK

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, “Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde parti içinde bölünmeler olacağını düşünmüyorum. Herkes aday adayı olabilir. Ancak aday adayı olacak kişiler kendilerini ölçmeli ve başarı olup olmayacaklarını iyi düşünmeliler. Hiç kimse kendine 'ben başarısız olurum' demez ama somut veriler var” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve yönetimi BGC Başkanı Bülent Velioğlu tarafından karşılandı. Ziyarette yerel ve ulusal gündemle ilgili açıklamalar yapan Türkoğlu, milletvekili aday adayı olacak partililere mesajlar gönderdi.

“ADAY ADAYI OLACAK KİŞİLER KENDİLERİNİ ÖLÇMELİ”

Ülkenin bir erken seçime ihtiyacı olduğunu ifade eden CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, seçimlerde partide herhangi bir bölünmenin yaşanmayacağını ifade ederek, “Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde parti içinde bölünmeler olacağını düşünmüyorum. Herkes aday adayı olabilir. Ancak aday adayı olacak kişiler kendilerini ölçmeli ve başarı olup olmayacaklarını iyi düşünmeliler. Hiç kimse kendine ’ben başarısız olurum’ demez. Ama ortada somut veriler var. Bu bilimsel verileri bizler aday adayı olmak isteyen vatandaşlarımıza anlatarak partiyi bir bütün olarak tutabiliriz” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI 2 VEKİL ÇIKARTACAK”

“Millet İttifakı’nın Bolu’da iki tane milletvekili çok rahat çıkartacaktır. Bizim cumhurbaşkanı adayımız dengeyi bozar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday adaylarına gelince üyelerimizde şu bilinç olmalı. Bugün ülke olağanüstü şartlarda yönetiliyor. Ciddi baskılar var. Durum böyleyken hala bireysel amacımızı önde tutarsak kaybeden hem biz hem ülke olur.”

1 yorum yapılmış
  • Duyarli
    29 Haziran 2021 • 08:34
    Önce sayın ersan bey neden erken seçim olacakmış Allah için Adalet icin söyleyin. Cumhurbaşkanımız neden mahalli idareler ve genel seçimleri neden standart 5 yılda bir yapılıyor devletin kağıt israfı çok bunun faturasi vatandaşa devlete çıkıyor oneden zırt birt seçim yapılırdı vatandaş gider oy kullanırdı bilmezdi bunun faturası kime Ama vatandaş şimdi dikkatli önce kendinizi ölçün .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.