VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK YAĞIŞ ALAN YERİ BOLU'DA

26 Haziran 2021

...........................................

Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’nin en çok yağış alan yeri Bolu Yedigöller Milli Parkı oldu. Yedigöller’de düşen yağış miktarı 86,0 kilogram olarak kaydedildi. 

Meteoroloji İl Müdürlüğü, 25 Haziran ve 26 Haziran tarihleri arasında en çok yağış düşen yer olan Yedigöller’i sosyal medya hesabından duyurdu. Yedigöller’in zirvede bulunduğu listede ikinci sırada Dörtdivan’ın üçüncü sırada ise Mengen’in geldiği görüldü. 

YEDİGÖLLER TÜRKİYE’DE ZİRVEDE

Meteoroloji tarafından sosyal medya da yapılan paylaşımda, “İlimizde kurulu olan OMGİ’lerde kaydedilen günlük toplam yağış miktarlarında Yedigöller Milli Parkı 86,0 kilogram ile Türkiye’nin en çok yağış alan yeri olarak zirvede yer aldı” ifadeleri kullanıldı.

2 yorum yapılmış
  • Rayner
    26 Haziran 2021 • 04:52
    Dünya içme suyunun % 2'5 oranı insan kullanıyor artık bitiyor tarla savruk sulama ile çöküntü olup ilerde obruklar tehlike olacak o yüzden yedi göller ve Bolu bulunmaz nimetler arasında yer alır toprağın her karışı çok pahalı olur kıymetini bilin sahip çıkın
  • Sar
    27 Haziran 2021 • 03:23
    Boluda orman içersinde,yol kenarlarında,yayla yakınlarında bir çok çeşme bulunuyor.yıllar önce güldür güldür akardı,şimdi ise küresel ısınmayla kurumuş vaziyette.dereler de su kalmamış,karacaağac yaylasının ilerisindeki şiflı su azalmış,oradakı derede bı karış su akıyor.yakında su fakiri olucaz gibi.ayrıca gölköyde su seviyesi harika olmuş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.