BOLU'DA 8 FARKLI BÖLÜME DOKTOR ATAMASI YAPILDI

............................................

BOLU'DA 8 FARKLI BÖLÜME DOKTOR ATAMASI YAPILDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Bolu’ya 8 tane farklı branşta uzman doktor ataması yapıldığını açıkladı.

​Sağlık alanında hizmet kapasitesini her geçen gün genişleten ilimiz Bolu’ya Sağlık Bakanlığı tarafından yeni doktor atamaları yapıldı. 8 ayrı branşta Uzman Tabip olan 8 doktor atandı. Sağlık Bakanlığımız tarafından şehrimize Uzman Tabip kadrolarında atamalar gerçekleştirildi. Ataması yapılan doktorlar en kısa sürede görevlerine başlayacaklar.

Ataması yapılan bölümler şu şekilde;

Aile Hekimliği, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Acil Tıp, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.