VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN DURMAK BİLMİYOR

23 Haziran 2021

....................

Azerbaycan ziyareti sonrasında yurda dönen ve bakanlıkta çalışmalarını sürdüren Tarım ve Orman Bakanı Fatih Metin, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile bir araya gelerek, şehirdeki çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Zonguldak’ta bir takım çalışmalar gerçekleştirdi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı beraberindeki heyetle beraber ziyaret eden Bakan Yardımcısı Metin, Zonguldak’ta yürütülen tarım çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Metin, ilin kalkınmasına adına yetkililerle istişarede bulundu. Çalışmalarını sosyal medya hesaplarında “Kara Elmas diyarı Zonguldak’ta güne merhaba dedik” notuyla paylaşan Bakan Yardımcısı, “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’nin riyasetinde Zonguldak ilimizin toprağına, suyuna değer katan tüm kurum temsilcilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı’nın annesi, Ayşe Çataklı’nın cenazesine de katılan Metin, ” Zonguldak Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Cemalettin Çataklı’nın kıymetli valideleri merhume Ayşe Çataklı’yı Hakk’a uğurladık. Allah rahmet eylesin” dedi.

  • FATİH METİN DURMAK BİLMİYOR
  • FATİH METİN DURMAK BİLMİYOR
  • FATİH METİN DURMAK BİLMİYOR
1 yorum yapılmış
  • Nuran
    23 Haziran 2021 • 14:51
    Şov yapıyor boluya ne yaptı. Seçim zamanı Facebook birilerini koymuş ne yazıyorsan anında cevap veriyordu, seçim sonrası ne yazarsan bakmıyor. Sokakta görünçe ahbapları dışında kimsenin yüzüne bakmıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.