VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKMEK YEDİĞİ YERİ SOYDU

21 Haziran 2021

..............................................................

Bolu'da bir oto elektrik tamir dükkanından 74 bin 800 TL çalıp paranın 42 bin 565 TL'sini harcayan işyeri çalışanı Besim D. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşyeri sahibi 26 yaşındaki Faruk Kuran, hırsızın çalışanları çıkmasına şaşırdıklarını belirterek, "Biz onun bir dediğini iki etmiyorduk" dedi.

Olay, 13 Haziran pazar günü Yukarı Soku Mahallesi'nde bulunan oto sanayi sitesinde Faruk Kuran'a ait oto elektrik tamir dükkanında meydana geldi. Geçen hafta Pazartesi sabahı dükkanını açan Faruk Kuran, dükkanın ofis bölümündeki çekmecede bulunan ödemeler için ayırdığı 74 bin 800 TL'nin çalındığını fark etti. Kuran, durumu polise haber verdi. Olayın ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızın bulunması için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde hırsızın dükkanda 1 aydır usta olarak çalışan Besim D. olduğu tespit edildi. 

ÇALDIĞI PARANIN 42 BİN 565 TL’SİNİ HARCAMIŞ

Besim D., işyerinde mesai sırasında polis tarafından gözaltına alındı. Besim D.'nin evinde yapılan aramada 32 bin 235 TL para bulundu. Paranın 42 bin 565 TL'sini harcayan Besim D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. 

"ALLAH EKİPLERDEN RAZI OLSUN"

Hırsızın kendi çalışanı çıkmasına şaşırdıklarını belirten Faruk Kuran, "Olay pazar gecesi oldu. 1 aydır yanımda çalışan Besim adında çalışanımız yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinden Allah razı olsun. Hemen ilgilendiler, yapacaklarını yaptılar. Zararımızın karşılanması için ellerinden geleni yaptılar ve yakaladılar hırsızı. Biz biraz şüphelenmiştik. Kendini belli etmişti ama kimseyi hırsızlıkla suçlayamadığımız için bir şey diyemedik. Ama hal ve hareketlerinden belliydi. Bir bölümünü harcamış telefon falan almış. Borçları varmış, borçlarını vermiş olabilir bilmiyorum. Burada defteri vardı, onun içinden icra kağıtları çıktı belki onun için yaptı bilemiyorum. Biz onun bir dediğini iki etmiyorduk. 74 bin 800 TL paramızı çaldı. 32 bin 235 TL'sini geri aldık. Geri kalanını da ailesi karşıladı. Ailesi paramızı verdi. İçinde 2 buçuk 3 aylık emeğimiz vardı. Ödemelerimizi yapacaktık o parayla. Biriktirmiştik, borçlarımızı ödeyecektik. Ben hiç tahmin etmiyordum, ben çırakken onun dükkanı vardı" diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • mer
    21 Haziran 2021 • 18:25
    Bu gibi insanların adını soyadını tam olarak neden vermez bu medya anlamış değilim. Ver herşeyimi hatta resmini bile ver herkes görsün, görsün ki bu tür insanları tanisinlar.
  • Tark
    21 Haziran 2021 • 15:24
    Bu devirde babana bile güvenme Faruk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.