VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

18 Haziran 2021

.................................................

Bolu’da 4 yaşındaki kız çocuğunun çelme taktığı iddiasıyla iki aile arasında başlayan tartışma dakikalarca sürdü. Kızın babası tartıştığı kişileri polise ihbarda bulunup arkalarında takip edince yaşanan ikinci gerginlik sırasında küçük kız gözyaşlarına boğuldu.

Olay, saat 10.15 sıralarında Demokrasi Meydanında yaşandı. Alışverişe çıktıkları öğrenilen Yiğitoğlu ailesinin 4 yaşındaki kızları iddiaya göre önünde yürüyen bir kadına çelme taktı. Çocuğun kendisine çelme attığını iddia eden kadın ile aile arasında tartışma yaşandı. Mehmet Yiğitoğlu, tartıştığı kadına kızının çelme takmadığını anlatmaya çalıştı. 

"KIZIN BABASI BANA SALDIRMAYA BAŞLADI. ANNESİ DE EŞLİK ETTİ."

Şehit ailesi olduğunu ve devlet memuru olduğunu söyleyen kadın, “Durup dururken kız çocuğu bana çelme alttı. Bende ona yaklaşıp sevdim. Dikkat et kızım dedim. Kesinlikle kötü davranmadım. Bu esnada kızın babası bana saldırmaya başladı. Annesi de eşlik etti” dedi.
Olayları cep telefonuyla kaydeden baba Mehmet Yiğitoğlu kızına tepki gösteren ailenin peşine düştü ve şikayetçi olduğunu söyleyerek polis çağrılmasını istedi. Yaşanan tartışmanın ardından kadın bölgeden uzaklaşırken Yiğitoğlu ailesi şikayetçi olduğu kadını takip edince bu kez PTT caddesinde aile ile kadın arasında ikinci kez tartışma yaşandı. 

"BABA NE OLUR EVE GİDELİM"

Yaşanan tartışma sırasında küçük kız “Baba ne olur eve gidelim. Anne beni babaanneme götür” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine polisler tartışan tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Yiğitoğlu ailesi ile onlarla tartışan kadın birbirlerinden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen ekipler, her iki aileyi Bahçelievler Polis Merkezine götürdü. Kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Bolu Gündem

  • BOLU'DA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ
  • BOLU'DA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ
  • BOLU'DA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ
  • BOLU'DA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ
2 yorum yapılmış
  • kulturlu
    18 Haziran 2021 • 04:59
    Çocuk la çocuk.yuh size
  • Yabanc
    18 Haziran 2021 • 08:30
    Şehit ailesi ve devlet memuru olabilirsin bunu söylemenin hiç bir anlamı yok.Çocuga kızmasan kimse sana laf söylemezde şikayet etmezde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.