VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOCA'DAN BU ZAMANA KADAR GELEN EN GÜZEL HABER

17 Haziran 2021

...............................................

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske döneminde sona gelindiğinin mesajını verdi. Koca, “Bu yaz sadece maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olmayacak, aynı zamanda salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz olacak” dedi.

Haber: Eda GÖK

Aşılama çalışmaları giderek hızlanırken aşılamada yaş grubu ise 35 yaşa kadar düştü. Bakan Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Maskelerden kurtulmanın haberini veren Koca, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, saat 24.00 itibarıyla 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yapıldığını duyurdu.

Bakan Koca durumla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“HEPİMİZ SEVDİKLERİMİZLE ARAMIZDAKİ MESAFEDEN KURTULACAĞIZ”

“Bu yaz sadece maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olmayacak, aynı zamanda salgın haberlerinden kurtulduğumuz son yaz olacak. Hepimiz sevdiklerimizle aramızdaki mesafeden kurtulacağız. Aşılamış nüfusumuzu arttırmak ne kadar önemliyse vaka oranlarımızı hızlı şekilde azaltmak da aynı derece de önemli. Kovid-19, bulduğu imkânları değerlendirme gücünü hala koruyor. Normalleşmede kontrolü kaybettiğimiz zaman varlığını vaka tablolarına yansıtacağını biliyoruz. Vaka, hasta, ağır hasta, vefat oranlarımız tedrici olarak düşüyor ancak halen aktif 80 binden fazla vakamız olduğunu göz ardı edemeyiz. Unutmamalıyız ki zafere en yakın zaman riskin de en yüksek olduğu zamandır. Teyakkuzda olmalı ve asla tedbirleri boş görmemeliyiz. Hep birlikte verdiğimiz üstün mücadelenin selameti için bu yaz da tedbiri elden bırakmayalım. Sosyal alanlarımızın tamamının aşı ile korunaklı hale geleceği ana kadar riskli ortamlardan uzak duralım.”

1 yorum yapılmış
  • Hamzakardeler
    17 Haziran 2021 • 10:19
    Öncelikle bizim gibi yaşlı insanlar bu sağlık grubuna vefa borcumuz var her türlü ev aşı ne varsa ne gerekiyorsa parasız yaptılar medeniyet denilen ülkeleri gördükten sonra söylemeye zaten gerek Yok iktidardan sağlıkçılardan allah razı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.