VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BABA KIZIN KÖTÜ GECESİ..

14 Haziran 2021

..................................................

Bolu'da etkili olan sağanak, dolu ve fırtına nedeniyle alt geçitleri su basarken, bir aracın üstüne söğüt ağacı devrildi.

Gece başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolunun ardından sağanak ve fırtına etkili oldu. Yaklaşık yarım saat süren sağanak nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı. Alt geçitleri kullanmak isteyen sürücüler, su birikintisi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle Gölyüzü Mahalallesi'nde Metin Eyvaz'a ait 81 AAC 224 plakalı hafif ticari aracın üzerine söğüt ağacı devrildi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi ekipleri, aracın üzerinde bulunan ağacı motorlu testere yardımı ile kaldırdı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

“ÇOCUĞUM VARDI ÇOK UCUZ ATLATTIK”

Eyvaz, AA muhabirine, dolu yağdığını, arkasından rüzgarın etkili olduğunu ve ağacın devrildiğini belirterek, ağacı devrilirken gördüğünü ifade etti. Devrilen ağacın çok büyük olduğunu anlatan Eyvaz, "Aracı yaklaşık 15 dakika önce park ettim ve çocuğu eve bıraktım. Çok ucuz atlattık" dedi. Sağanağın etkisini kaybetmesiyle birlikte alt geçitlerde biriken sular boşaldı.

  • BOLU'DA BABA KIZIN KÖTÜ GECESİ..
  • BOLU'DA BABA KIZIN KÖTÜ GECESİ..
  • BOLU'DA BABA KIZIN KÖTÜ GECESİ..
1 yorum yapılmış
  • GNGRM
    14 Haziran 2021 • 05:26
    Şehir içinde ne işi var devasa kavak ağaçlarının söğüt ağaçlarının bazı ana yol kenarlarında yolboylarında'da var devasa ağaçlar fırtınalı havalarda devrilip yolları kapatıyorlar elelktirik tellerini koparıyorlar hatta ölümlü kazalara bile sebep oluyor bu ağaçların sahipleri sorumlu olmalı tehlike arz eden ağaçlarını kesmeliler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.