VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN’E AZERBAYCAN’DA SICAK KARŞILAMA

13 Haziran 2021

.................................

Azerbaycan’da temaslarını sürdüren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, bölgede sürdürülen tarım projelerini inceleyerek kardeş ülke Azerbaycan’daki vatandaşlarla bir araya geldi.

Tarım ve ormancılık alanında yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Azerbaycan’a giden Metin, bölgedeki temaslarını sürdürüyor. Karabağ zaferinin ilk ayağı olan Çocuk Mercanlı köyüne Metin ve beraberindekiler  TUİB ve TİKA işbirliğiyle gerçekleştirilen seralarda domates, biber, patlıcan ve aromatik bitki ekimlerini inceledi. 

AZERBAYCAN’A HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

Metin, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kardeş ülke Azerbaycan’da projelendirilecek olan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi için yer seçimi ve içeriğe dair son gelişmelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Türkiye'nin desteğiyle kalkınma projelerinin hayata geçirildiği Çocuk Mercanlı köyünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretleri öncesi yerel halkın tarihi el becerilerinin kazanca dönüşmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı ile TUİB işbirliğiyle kurulan ve hazırlıkları tamamlanan El Sanatları Merkezine giden Metin, projenin son halini yerinde inceledi.

AZERBAYCAN’LI VATANDAŞLARLA SICAK SOHBET

Kardeş ülke Azerbaycan’ın Karabağ Zaferi’ni taçlandırmak için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan çalışmaları denetleyen Metin’i yöre halkı da ilgiyle karşıladı. Metin, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

  • FATİH METİN’E AZERBAYCAN’DA SICAK KARŞILAMA
  • FATİH METİN’E AZERBAYCAN’DA SICAK KARŞILAMA
  • FATİH METİN’E AZERBAYCAN’DA SICAK KARŞILAMA
  • FATİH METİN’E AZERBAYCAN’DA SICAK KARŞILAMA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.