VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRETMENLERE MÜJDELİ HABER

3 Haziran 2021

......................................

Kademeli normalleşme kararının ardından, öğretmenlerin merakla beklediği tüm ‘Öğretmenler ne zaman aşılanacak?’ sorusunun cevabı belli oldu. Durumla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gece sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bütün öğretmenlerin yaş sınırı olmadan aşılanacağını duyurdu. Yapılan bu açıklama okulların açılması anlamında atılan ikinci adım oldu. Hem sıralarını özleyen öğrencileri hem de rahat bir çalışma ortamı için bekleyen öğretmenleri sevindirdi.

“7 HAZİRAN İTİBAREN TÜM ÖĞRETMENLER AŞILANACAK”

Önümüzdeki hafta öğretmenlerin aşılanacağını duyuran Koca, yeni bir dönemin başladığını işaret ederek, “Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Hatice
    6 Haziran 2021 • 05:13
    Öğretmen kızım maske mesafe kuralına hep uydu şimdi aşı da oldumu inşallah uzun süre evde kalan zamanlarını öğrencilere başarı için elinden geleni yapacaklar devletten Allah razı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.