VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ERDOĞAN’A CAMİ MEKTUBU

31 Mayıs 2021

.......................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kente yaptıracakları cami için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazdığını açıklayarak, “Sayın Cumhurbaşkanından milyonlarca lira bağışta bulunsun istemiyoruz sembolik bir bağış olsun istiyoruz. Onun yapacağı manevi bağış Bolu halkına olan vefasını göstermesi bakımından önemli” dedi.

Başkan Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyeye yapacağı cami için bağışta bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup yazarak destek istedi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyareti sırasında kente yaptıracakları camiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a camiye bağışta bulunması için mektup yazdığını belirten Başkan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bir mektup yazdım. Özcan, mektubunda ‘Sayın Cumhurbaşkanım özetle biz bu niyetle böyle bir işe kalkıştık siz ülkenin birliğini bütünlüğünü temsil eden bizim Cumhurbaşkanımızsınız. Dolayısıyla böyle bir hayırlı hizmete sizden de bir katkı bekliyoruz” dedim. Ben sayın Cumhurbaşkanından milyonlarca lira bağışta bulunsun istemiyoruz sembolik bir bağış olsun istiyoruz. Ne için istiyoruz bunu. Sayın Cumhurbaşkanımız Bolu halkı tarafından sevilen her seçimde ciddi oranda destek gören bir lider. Onun yapacağı manevi bağış Bolu halkına olan vefasını göstermesi bakımından önemli. Boluluları da mutlu edecektir.” diye konuştu.

ERDOĞAN VE SİYASİ LİDERLERLE AÇILIŞ YAPALIM ÖNERİSİ
Başkan Özcan, mektubunda caminin açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde siyasi parti liderlerinin katıldığı bir törenle yapılması önerisinde bulunduğu vurgulayarak şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanımıza cami tamamlanınca sizin önderliğinizde bütün siyasi liderlerin katılacağı bir açılış yapalım. Hem ülkemize birlik ve beraberliğimizi gösterelim hem de bütün dünyaya birlik ve beraberliğimizi gösterelim. Cami benim camim olmayacak. Cami Allah’ın evidir. Allah’da hepimizin Allah’ı. Bu düşünceden hareketle bu yola çıktık ve sayın Cumhurbaşkanına bir davette bulduk. Yine aynı şekilde sayın Bahçeli olmak üzere tüm siyasi parti liderlerine bir mektup yazıp aynı davette bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bir katkı sağlar sağlamaz sayın siyasi liderler bir katkı sağlar sağlamaz şimdiden katkı sağlayandan da sağlamayandan da Allah razı olsun. Sonuçta bu cami herkesin kullanacağı bir cami olacak. Bolumuza da şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

4 yorum yapılmış
  • Yldz
    31 Mayıs 2021 • 08:25
    :)))
  • Emekli
    31 Mayıs 2021 • 14:53
    Belediye önce asli görevini yapsın.Şiddetli yağmurlar sonrası karamanlı mahallesi ferittalay caddesinde kanalizasyon boru ve rögarları kum ve mil sığalamış durumda,kanalizasyon suları parke taşları arasından caddelere sızmakta,mevcut şebeke eski ve büz olduğundan muhtemelen göçükler bulunmakta,her yağmur sonrası ortalık çok pis kokmakta.
  • Garipbirkyl
    1 Haziran 2021 • 04:27
    Yapamayacaksan niye niyetlendin
  • Duyarli
    2 Haziran 2021 • 01:19
    Işte chp nin dini suistimal etme örneği.belediyenin bir sürü işi varken sıra binamı geldi sayın başkanın halkın iradesiyle dalga geçmeyin. Yapılacak icraatı yapın,sahi cadde neden muhsin yazıcıoğlu caddesi olmadi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.