VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZİYA SELÇUK OKULLAR İÇİN TARİH VERDİ

30 Mayıs 2021

..........................................

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılacağı tarihi açıkladı. “İklim koşulları açısından okulların ağustos ayında açılması bize göre doğru değil” diyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında geçmeyi planladıklarını söyledi.

Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz yıldan bu yana eğitime verilen ara, canlı derslerle telafi edilmeye çalışıldı. Online eğitimin devam ettiği bu süreçte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan, önemli bir haber geldi. Bakan Selçuk, “İklim koşulları açısından okulların ağustos ayında açılması bize göre doğru değil. O nedenle okulları sonbaharda açmayı planlıyoruz.” dedi.

“EĞİTİMİN HAZİRAN AYI BAŞINDA BAŞLAMASINI VE YÜZ YÜZE OLMASINI İSTİYORUZ”

Telafi eğitimlerine ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Bakan Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

“Bunun kararı kabine toplantısı ve sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle bu hafta başı netleşecek. Tabii Sağlık Bakanlığı’nın ve diğer ilgili bakanlıkların görüşleri de var. Tek başımıza alacağımız bir karar değil. Biz telafi eğitiminin haziran ayı başında başlamasını ve yüz yüze olmasını istiyoruz. Çünkü burada çocukların akademik eğitimlerinin telafisinden çok, onların psikolojik ve fiziksel telafileri bizim için önemli. Akranlarıyla oynamayan, evlere kapanan çocukları özgüvenleri açısından ruhsal olarak geliştirmeliyiz. Bu da yüz yüze olur.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.