VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ'DEN TEBRİK ZİYARETİ

28 Mayıs 2021

.................................................

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, kurucu parti üyeleri, parti yöneticileri ve partililerden oluşan grup İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz’a Belediye Başkan Yardımcılığı görevi için tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası Ahmet Yılmaz “İYİ Parti’nin yükselişini durduramazlar” dedi.

İYİ Partililer yeni Belediye Başkan Yardımcısı seçilen parti arkadaşları İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundular. Gerçekleşen ziyaret hakkında değerlendirme yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 5 yılın sonunda vatandaşa verdikleri sözleri yerine getireceklerinin ve İYİ Parti belediyeciliğini vatandaşa çok iyi anlatacaklarının altını çizerek açıklamalarda bulundu.

“BİZ BU UĞURDA HEP BİRLİKTE EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gerçekleşen ziyaretten memnun olduğunu söyleyen yeni Belediye Başkan Yardımcısı İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz şu değerlendirmeleri yaptı:

Öncelikle değerli başkanım değerli kurucu il başkanım,  çok kıymetli yönetici arkadaşlarım, partimizin değerli kurucuları hepiniz hoş geldiniz. Sayın İl Başkanımın nezdinde beni bu göreve layık gördükler için bütün İYİ Parti yönetimine çok teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim İYİ Parti’nin yükselişini hiç kimse durdurmayacak. Kimse engel olamayacak. Biz bu uğurda hep birlikte el birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye Başkanı Tanju Özcan Bey’i beni bu göreve layık gördükleri için ona da şükranlarımı sunarım.

“VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARININ SİZLERİN ARACILIĞIYLA ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUM”

Örnekbaş, açıklamasında “Öncelikle değerli başkanım 31 Mart seçimlerinden bugüne partimizi belediye meclisimizde başarılı bir şekilde temsil ettiniz. Sizin nezdinizde diğer belediye meclisi üyesi olan arkadaşlarıma bu başarılı çalışmalar için teşekkür ederim. Sizin belediye başkan yardımcısı olarak seçilmenizin ardından bu hizmetlerin katlanarak aratarak devam edeceğine inanıyorum. Milletimiz bize Bolu Belediyesi’ni birlikte yönetin diyerek bir görev vermiştir. Sizler belediye meclisi üyelerimiz olarak bizler parti yöneticileri olarak sizlerin daima arkasında duracağız. Bolu halkına bu 3 yıllık süre içerisinde inanıyorum ki iyi hizmetler vereceksiniz. 31 Mart seçimlerinde vatandaşa verdiğimiz sözlerin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdik. 5 yılın sonunda verilen sözlerin inanıyorum ki tamamı gerçekleşmiş olacak. İlerleyen zamanlarda İYİ Parti belediyeciliğinin vatandaş tarafından daha fazla teveccüh görerek artacağına inanıyorum. Vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının sizlerin aracılığıyla çözüleceğine inanıyorum. Şimdiden daha güzel daha iyi günlerde buluşuruz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • zbolulu
    31 Mayıs 2021 • 03:35
    iyi belediyeye girebilmiş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.