VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AŞILAMADA SIRA ONLARA GELDİ

28 Mayıs 2021

................................................

Pandemi döneminde hızla ilerleyen aşılama sürecinde bir diğer gruba geçildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sıradaki grubun orta düzey ve ağır engelli kişiler olduğunu bu nedenle aşılanmaya başlandığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde aktif bir şekilde devam eden aşılama çalışmalarında sıradaki grup olan, engelli vatandaşların aşılanacağını duyurdu. Bakan Koca sosyal medya hesabı üzerinden, konuyla ilgili açıklamada bulunduğu bir paylaşım yaptı.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN AŞILANMASI BAŞLIYOR”

Bakan Koca sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında “Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin” ifadelerini kullandı.

“EN GEÇ HAZİRAN SONU İTİBARIYLA 40 YAŞ ÜSTÜNÜ AŞILANMIŞ OLACAK”

Fahrettin Koca daha önce de 40 yaş üstü vatandaşların en geç Haziran Ayı sonuna kadar aşılanmaya başlayacağını belirtmişti. Koca “En geç haziran sonu itibarıyla 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi, 30 milyon aşıyla bunu 30-35 yaşına düşürebileceğimizi ifade etmek istiyorum. 40 yaş üstünü aşılayabileceğimizi ama bunun 30-35 yaşıyla ilgili bu son 30 milyon rakamıyla bunu söyleyebileceğimi ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Birisi
    28 Mayıs 2021 • 12:18
    Geçenlerde Haziran'da 20 yaş üstü herkes aşılanacak diyordu :D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.