VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL CADDESİ’NDE HDP BAYRAKLI EYLEM

27 Mayıs 2021

............................................

Bolu’da TKP, Sol Parti ve HDP’nin de aralarında bulunduğu grup sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile gündeme gelen Sedat Peker üzerinden hükümete yüklendi. Grup HDP bayrağı açarak sloganlar eşliğinde Mehmet Ağar, Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile Türkiye’nin gündemine oturan Sedat Peker üzerinden hükümete yüklenen Sol Parti, HDP, TKP ve EMEP gibi topluluklar İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan İzzet Baysal heykeli önünde toplandı.

EYLEME HDPLİLER DE BAYRAKLARIYLA KATILDI

Toplanan grup sloganlar eşliğinde basın açıklaması yaptı. Sol Parti, TKP ve HDP bayrağı açan grup, Sedat Peker üzerinden hükümete yüklendi. ‘Faili belli cinayetler birer birer ifşa olmaktadır’ diye seslenen grup ellerinde HDP bayrağı ile slogan attı. Eski Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aleyhine de slogan atan grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da hedef aldı. Açıklamanın ardından grup dağıldı.

“KÜRTLER VE ALEVİLER İÇİN EŞİT HAK” DİYEREK HÜKÜMETİ ELEŞTİRDİLER

Grubun açıklamalarından satır başlıkları şu şekilde:

“Türkiye halkları, devlet-siyaset-mafya ortaklığında işlenen suçların ortalığa saçılmasına bir kez daha tanık olmaktadır. Çıkar ilişkilerinden kaynaklı çelişkiler sonucunda, Türkiye halklarına karşı işlenen suçlar, yolsuzluk ve uyuşturucu ticareti, yargısız infaz ve faili belli cinayetler birer birer ifşa olmaktadır. Bu tür kirli ittifaklar, talan, ölüm ve gasp düzeni siyasallaşmış yargı ve iktidara bağlı işleyen hukuk sistemi tarafından bizzat korunmakta ve kollanmaktadır. Bu ittifakları var eden siyasi, iktisadi ve toplumsal düzen değişmeden Türkiye halkları nefes alamayacaktır. Bu suçlular ittifakı ile mücadele etmek; emekçiler için ekmek ve iş, kadınlar için yaşam, gençler için gelecek, Kürtler ve Aleviler için eşit haklarla yaşam mücadelesidir.”

YARGIYI HEDEF ALDILAR

“Yargının gözlerini kapadığı bu talan düzenine karşı toplumsal itirazı, mücadeleyi büyütmek ve tüm gerçekleri ortaya çıkarmak için Türkiye halkları başta olmak üzere siyasi partilere, sendikalara, demokratik kitle örgütlerine ve toplumsal kesimlere çağrı yapıyoruz: Sesimizi yükseltmeli, itirazlarımızı büyüterek örgütlemeliyiz.”

5 yorum yapılmış
  • Ben
    27 Mayıs 2021 • 21:27
    Provokasyon yapmayın, Özgür Bolu!
  • murat
    27 Mayıs 2021 • 22:11
    Partiyi bilmem ama pislikleri bir bir dökülüyor akp demek para demek bunlar para için herseyi yaparr....adamlar haklı pislikleri bir bir dökülüyorrr..
  • Yldz
    28 Mayıs 2021 • 07:30
    Terörist seviciler toplanmış Sedat Peker den medet umuyorlar.
  • polo
    29 Mayıs 2021 • 00:34
    yazıklar olsun bunların zihniyetine suriyegibi olur soylu gibi vatan sever bakan olmazsa .ülke terör şeviciler ellerini ovuşturuyor .bolu gibi bir yerde yürütmeme li terörisleri
  • AdnanSoner
    29 Mayıs 2021 • 07:09
    Özgür Bolu gazetesi, daha önce de yazdım ne olur yorum yapan gerçek kişilerin yorumlarını yayınlayın, Okumadan yayım yapmıyorsunuz biliyorum böylece iyi veya kötü yorum yapan kişiyi bulmak da kolay olacaktır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.