VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİLERDEN SERT TEPKİ

19 Mayıs 2021

.......................................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri Anıtpark’ta bir araya gelerek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, BGC üyelerinin haricinde yer alan merdiven altı diye tabir edilen sözümüz ona çeşitli internet sitelerine muhatap alan siyasi ve STK’lara seslenildi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Üyeleri, “Okuduğunu anlamak şöyle dursun ellerine tutuşturdukları yazıyı bile düzgün şekilde haberleştiremeyen birkaç zavallının kendince Bolu medyasını töhmet altında bırakmak için çaba harcaması en hafif tabir ile şuursuzluktur” dedi.

BGC yönetim kurulu ve üyeleri; “Okuduğunu anlamak şöyle dursun ellerine tutuşturdukları yazıyı bile düzgün şekilde haberleştiremeyen birkaç zavallının kendince Bolu medyasını töhmet altında bırakmak için çaba harcaması en hafif tabir ile şuursuzluktur. Üç dört kendini bilmezin onlarca medya kurumunu ve yüzlerce gerçek gazeteciye rezilce iftira atması kabul edilemez. Bu iftiracı ve yalancı müfterilerin mumu yatsıyı bile beklemeden sönmüştür. Bir kez daha yüksek sesle belirtiyoruz. Bu ahlak, akıl ve vicdan yoksunu internet sayfalarının gazetecilikle bir alakası yoktur.

“BU MESLEĞİ KİMSEYE KULLANDIRMAYIZ”

Bu onur fukarası zevatlar, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi olmadığı gibi hiçbir gerçek gazeteci tarafından da meslektaş olarak kabul görmemektedir. Durum böyleyken, cemiyetimiz ve üyelerimiz bu zatları muhatap alanları muhatap almama konusunda net bir karar almış ve şu dakikadan itibaren kararını uygulamaya koymuştur. Cemiyetimize üye basın kuruluşlarının dışında hiçbir kurumun bu asil mesleği kendi çıkarlarına alet etmesine izin vermeyeceğimizi bir kez daha kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz. Bu her türlü kullanıma açık satılık kalemleri amaçlarınca evirip çevirip kullanan kişiler bilmelidirler ki; bu mesleği kimseye kullandırmayız. Anadolu’nun en gözde basın kuruluşlarının bulunduğu nadir illerden birisi olan Bolu Basını olarak biz arsızlık, soysuzluk, namussuzluk ve onursuzlukla olan mücadelemizi koşulsuz devam ettireceğiz. Bırakın gazeteci olmayı insan olmayı başaramayan bu tiplerle ve bunları kullanan kişilerle hesabımız hiç bitmeyecek. Ahlak sorunu olan bu tiplerin haberlerine itibar edilmemesi ve gazetecilik mesleği ile bağdaşmayan onursuz insanların gazeteci olarak kendini satma çabasının beyhude bir uğraş olduğunun tekraren anlaşılması için kamuoyunu saygıyla bilgilendiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.