VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACEMİ SİYASETÇİLER VE ZAVALLI ZİHNİYET....

17 Mayıs 2021

...................

Yıllardır alışkanlık haline gelen Bolu’daki gazete ve internet sitelerinin bazı kurumlardan aldığı reklam ve tanıtım ücretlerinin kamuoyuna kim olduğunu çok iyi bildiğimiz bazı kişiler tarafından sızdırılarak farklı algılar oluşturulmak istenmesini gülerek izliyoruz.

Şu çok iyi bilinmelidir ki,  Dünya’nın dört bir yanında görev yapan televizyon, gazete ve internet sitelerinin ana geliri reklam ve tanıtım gelirleridir. Bu durum Amerika’daki kuruluşları için de Almanya’dakiler için de aynı şekilde ülkemizde görev yapan basın yayın kuruluşları içinde aynı şekildedir.

Televizyon, gazete ya da internet siteleri özel kuruluş ve devlet kurumlarla anlaşmalar yaparak gelirler elde eder ve varlıklarını bu şekilde sürdürmeye çalışırlar.

Bolu’da son zamanlarda kimler olduklarını çok iyi bildiğimiz, toplumda itibarları olmayan ve gazetecilik mesleğini tetikçilik olarak kullanan bu zavallı zihniyetin Bolu’da görev yapan gazetecilerin bazı kurumları hortumladığı şeklindeki algı haberlerini inanın gülerek izliyoruz.

Bu zihniyetin geçmişte insanların ailelerine kadar hakarete varan yazılar yazarak sahibi oldukları şirketlere ihale aldıklarını da unutmadık. Bu zavallıların kim olduğunu toplumun bütün kesimleri çok iyi bilmektedir. Bolu basınında 100 kişiden fazla çalışan ekmek yiyor. Bolu kamuoyu gerçekten bu işi yapanlarla mesleğimizi tehdit ve şantaj aracı olarak kullananları iyi ayırt etmelidir ve ettiğinden şüphemiz yok.

Bolu basını bölgenin en ahlaklı ve görevini en iyi şekilde yerine getiren basın topluluğudur. Bu zavallı zihniyetin toplumda oluşturmak istediği algı operasyonları kelimenin tam anlamıyla kabak tadı vermiştir. Çünkü bu insanların geçmişte insanları nasıl tehdit ettiğini, bazılarının da ne amaçla internet sitesi açarak mesleğin gücünü kullanmaya çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Hayatları boyunca gazetecilikten para kazanmamış, gazeteciğin ne olduğunu bilmeyen, maalesef 2 bin TL verince açılan internet sitelerinden insanları tehdit eden bu kişilere karşı gereken kanuni düzenlemelerin de en kısa sürede hayat geçmesini temenni ediyoruz.

Asıl mesele kendilerini gazeteci zanneden bu zavallı zihniyet değil. Bu şahısları siyasi amaçları uğruna kullanan acemi siyasilerdir. Kendilerini çok iyi biliyoruz ve ilerleyen günlerde neler yapacaklarını meraklı gözlerle bekliyoruz.

www.ozgurbolu.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.