VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÖZCAN’IN SORUŞTURMASINI BASINDAN ÖĞRENDİM"

16 Mayıs 2021

.....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sürekli PR ve algı adına hareket ettiğini belirterek, “Bolu Belediye Başkanı en çok çalıştığını sürekli dile getirmesine rağmen ortaya bir ürün koyamamış olması gerçekten düşündürücü.. Belediye’deki yolsuzluk iddialarına ilişkin yapılan soruşturma ile ilgili bilgim benim de basından haberim oldu.  Soruşturmayı kimin yaptığıyla alakalı bir malumatımız yok” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesi’ne konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti hükümetinin kente kazandırdığı ödenek ve projelerle ilgili açıklamalarla bulundu.

Bolu’da okulların deprem güçlendirme çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini açıklayan Aydın, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bizler için çok önemli ve çok değerli. Onlar için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. İlimizde, ilçelerimizle beraber okullarımızın deprem güçlendirme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Özellikle Milli Eğitim başta olmak üzere gerek ilde gerek bakanlıkta koordineli çalışarak ilimize sadece okullarımızın depreme uygun hale getirilmesi ile ilgili çalışma kapsamında yaklaşık  40 Milyon TL ödenek tahsis edildi. Bu ek ödeneğin gelmesinde tespitlerin diğer illere nazaran hızlı yapılması ve hızlı hareket edilmesi yatıyor.” diye konuştu. 

MİLLET BAHÇESİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL HİZMETE GİRECEK

Uluslararası Köroğlu Park’ın bulunduğu alana inşa edilecek Millet Bahçesi’nin önümüzdeki yıl hizmete girmesinin planlandığını kaydeden Aydın, şunları söyledi:

“Bolu’muzun kıymetli bir yerinde hemşerilerimizin kullanıma sunulacak, çocuklarımızın ve gençlerimizin de rahat bir nefes alacağı güzel bir bahçeyi ilimize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Millet Bahçesi projesi yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak. Tamamlanması için 400 günlük bir süre öngörüyoruz. Bu durumda bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl hizmete girer diye düşünüyorum.”

“BOLU’DA SAĞLIK YATIRIMLARINDA ÖNEMLİ BİR YERDE”

Bolu’nun sağlık yatırımları açısından önemli bir yerde olduğuna dikkat çeken Aydın, “Bugün ilimiz 9 hastanesi 4 bin 500’e yakın personeli ile hizmet veriyor. 50 adet ambulansıyla, yaklaşık bin 750 yatak kapasitesiyle, 210 yoğun bakım yatak kapasitesiyle, ilçelerimizde bulunan 112 istasyonlarıyla, aile sağlık merkezleriyle, evde bakım hizmetleriyle doğru ve sistemli işleyen bir yapıya sahip. Karacasu’ya da yapılacak yeni Fizik Tedavi Hastanesi için imar konuları ile ilgili sorunlar vardı. Son düzenlemeyle bunu da aşmaya çalışıyoruz diyebiliriz.  Hemşerilerimiz şundan emin olsunlar, ilimiz ile ilgili önemli konular ne ise tüm mesaimizi kullanarak çalışmaya devam ediyoruz.  İlimizdeki doktor eksikliklerinin de farkındayız. Özellikle Onkoloji, Hematoloji ve Kadın Doğum Uzmanı gibi  yoğun talep olan bölümlerimizdeki açığı da hamdolsun kapattık. Bundan sonra da yine eksikliklerimizi tamamlamaya devam edeceğiz.” dedi.

“ÖZCAN’IN SORUŞTURMASINI  KİMİN YAPTIĞIYLA ALAKALI MALUMATIM YOK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında açılan soruşturmaya ilişkin yaptığı açıklamaları hatırlatarak soruşturmayı basından öğrendiğini ve soruşturmayı kimin yaptığı ile ilgili bilgisinin olmadığını ifade eden Aydın, şunları söyledi:

“Bolu Belediyesi’nde görev yapan personel gerekli yatırım ve çalışmayı yapmak için yeterli diye düşünüyorum. Ancak Bolu Belediye Başkanı onlardan dahi çok çalıştığını ve en çok çalıştığını sürekli dile getirmesine rağmen ortaya bir ürün koyamamış olması gerçekten düşündürücü. Bu soruyla ilgili gerekli açıklamayı zaten kendi partisinin yani CHP’nin İl Başkanı Kazım Karsu yaptı. Tanju Özcan konuşmayı çok sever umarım ilerde az konuşup çok iş yapmayı sever diyerek konuyu özetledi.  Bolulu hemşerilerimiz de zaten sürekli algı ve pr adına hareket ettiğini görüyor ve biliyor. Belediye’deki yolsuzluk iddialarına ilişkin yapılan soruşturma ile ilgili bilgim benim de basından oldu.  Soruşturmayı kimin yaptığıyla alakalı bir malumatımız yok. Zaten olmasına gerek de yok. İçeriğiyle ilgili basına yansıyan iddiaları bir Bolulu vatandaş olarak sordum. Ama karşılığında meseleye ilişkin açıklamadan çok gündem saptırmaya ilişkin cevaplar aldık.  Neyse ki kendi partilileri ne olduğunu bildiğinden illallah etmiş, hemşerilerimizin de bunu görüyor olmaları Bolu’nun geleceği açısından önemli olacaktır diye düşünüyorum.”

5 yorum yapılmış
  • gezengren
    16 Mayıs 2021 • 13:02
    30 milyona fabrika kurulur şuanda harcanacak bi para değil bence kapanmadan dolayı batma durumuna gelen esnaflar da cabası yüce devletimiz'in bu gibi gereksiz harcamaları bence tekrardan gözden geçirmeli
  • Mustafa
    16 Mayıs 2021 • 23:22
    Şimdi park bahçe için para harcama zamanı değil.. bir çok vatandaş zor durumda
  • Bolulu14
    17 Mayıs 2021 • 01:42
    Akp belediye başkanlıği donemin de olanlar ? Akp vatandaş milet icin ne üretti ne yapdi hep yandaşa ver yandaş kazan sin akpli bir zümre zengin olurken halk fakirlesti ekmege muhtac parasi olmadigi icin intihar ediyo insanlar bunu gorun artik yoksa secimde baraja takilirsiniz ve halk ne yaptiniz der hakli olarak devlet idarecisi helalik istemez geregini yapar
  • MTrk
    17 Mayıs 2021 • 17:18
    Millet bahcesi yerine fabrika yapsaydınız milletin bahçe ye gidecek halimi kaldı bolunun her tarafı bahçe insanlar kendi bahçelerine gitsinler
  • cemaltre
    17 Mayıs 2021 • 22:26
    Yahu ne bahceymis siz bahce mahceyi birakinda milletin karnını doyurun.Suriyelilere yardimi kesin Türklere yardım edin bahce bos is
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.