VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARUT’TAN İŞ DÜNYASINA DESTEK ÇAĞRISI

15 Mayıs 2021

.............................................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, yeni sezonda Sultanlar Liginde mücadele edecek olmalarından dolayı artacak maliyetler nedeniyle iş dünyasına destek çağrısı yaparak, “Bütçeyi aşınca mutlaka destek almamız lazım. Bu konuda sponsor olmak isteyenlerin desteğini talep edeceğiz” dedi. Başkan Barut, ligi orta sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini açıklayarak, yeni sezonda 8-9 oyuncu transfer edeceklerini söyledi.

Bolu Belediyespor’un Sultanlar Ligine uzanan başarı yolculuğunun hikayesini Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram gazetesine açıklayan Başkan Barut, “Başarıya giden yolu bir yıl önceden planladık. Geçtiğimiz yıl bütçemizi de aşmadan bir takım oluşturduk. Geçen yıl play-off’a kaldığımız takımın hem bütçe ortalaması hem de oyuncuların düzeyleri daha alt düzeydeydi. Bu yıl da Sultanlar liginde oynamış ve şampiyonluklar yaşamış oyuncuları transfer ettik. Geçtiğimiz yıl Nisan ayından sonra izlediğimiz tüm oyuncuları markaja aldık, hepsiyle bire bir görüşmeler yaptık. Hem takımı kurmamız hem de istikrarı sağlayan hocamızla devam etmemiz bize başarıyı getiren en önemli etken oldu.” diye konuştu.

HEDEF ORTA SIRALARDA OLMAK

Yeni sezonda takımının baş antrenörü Salih Yergin’e güvendiğini vurgulayan Başkan Barut, hedeflerinin ligi orta sıralarda tamamlamak olduğunu söyledi. Başkan Barut, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bu yılda Salih hocamızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Salih hoca yıllardır bu ligde çalışmış kendisi bütün liglerde tecrübesi olan ve oyuncuları çok iyi tanıyan bir hocamız. Biz başarının ardından kesinlikle vefasızlık örneği yapıp yolumuzu ayıralım diyemeyiz. Salih hocaya güveniyoruz. Sultanlar Ligi çok büyük bütçeli takımların olduğu bir lig. Büyük takımlara karşı mücadele etmemiz biraz zor gibi görünüyor. Biz bu yıl ligde büyük kulüplerin altında olmak istiyoruz. Orta sıralarda olmak bizim öncelikli hedefimiz. Biz kesinlikle asansör takım olma hedefinde değiliz. “

İŞ DÜNYASINA DESTEK ÇAĞRISI

Sultanlar Ligi’ne çıkmalarının bütçeyi artırdığını hatırlatarak iş dünyasından destek çağrısı yapan Başkan Barut, “Yeni sezonda yüzde yüz bütçe farkı oluştu. Mecburen bu sezonda bütçemizi artırmak zorundayız. Şu an elimizde bulunan oyuncuların tamamının değeri iki katına çıktı. Dışarıdan oyuncu alacağımız zamanda çok fazla para ödemek zorundayız. Sultanlar Ligi takımlarının hemen hemen hepsi ligin erken bitmesiyle beraber transferlerini tamamladılar ama bizim play-off ve final süreci geç bittiği için transferleri yapmakta gecikmiş durumdayız. Aradaki farkı kapatmamız lazım. Bütçeyi aşınca mutlaka destek almamız lazım. Bu konuda sponsor olmak isteyenlerin desteğini talep edeceğiz. Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan bizlere yeterince destek oldu. Her zaman maddi olarak bizim yanımızda oldu. Forma reklamları ve isim hakkı konusunda şirketlerden ve bu işe gönül vermek isteyenlerden destek bekliyoruz. Bu sponsorları bulamazsak çok daha fazla güçlük çekeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YERLİ PROFİLDE EN KALİTELİ OYUNCULARI ALACAĞIZ

Başkan Barut, yeni sezon için 8-9 oyuncu transfer edeceklerini açıklayarak şunları söyledi:

“Yerli profilde en kaliteli oyuncuları alacağız. Yabancı oyuncu konusunda da bütçemizi aşmadan çok fazla Bolu’ya yük getirmeden oyuncu transferleri yapmayı düşünüyoruz.  Takımımızdaki oyuncuların yüzde 80’i bir yıllık oyuncular. 7-8 oyuncumuz takımda kalacak. Takımımıza 8-9 oyuncu almamız gerekiyor. Biz çok fazla oyuncu transfer etmek yerine çok daha kaliteli ve banko transferler yapmanın peşindeyiz.”

TAKIMIN RENKLERİ DEĞİŞECEK Mİ?

Başkan Özcan’ın takımın yeşil beyaz olan renklerinin kırmızı beyaz olarak değiştirileceği yönündeki acıkmalarını değerlendiren Barut, şunları söyledi;

“Boluspor’da bizim bir değerimiz. Biz ayrı bir kulübüz, ayrı bir tüzel kişiliğimiz var. Bu konuyu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ve yönetimimizle birlikte değerlendireceğiz. Ona göre renkler konusunda karar vereceğiz”

BOLUSPOR’UN TEBRİK ETMEMESİNE YÖNELİK ELEŞTİRİLER

Boluspor kulübünün Belediyespor’un Sultanlar Ligine çıkmasıyla ilgili tebrik mesajı bile yayınlamamasına yönelik eleştirileri yanıtlayan Barut, “Bu, Boluspor’un kendi yönetiminin takdiri. Biz her zaman Bolu Belediyespor olarak Boluspor’un yanındayız. Belediyespor olarak Boluspor için elimizden gelen ne varsa yaparız. Bu şehrin iki nadir güzide kulübü için herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben sadece Boluspor’un değil sivil toplum kuruluşlarının veya sivil toplum örgütlerinin de açıkçası bu kadar başarıya rağmen kayıtsız kalmasını üzülerek izliyorum. Bu, Bolu’nun bir başarısı. Bolu’nun isminin üst ligde görünmesi hepimizi onurlandıran bir davranış. Ben başka bir takımda da olsam bir takımın üst lige çıkmasını onurla ve gururla karşılardım ve tebrik etmeye de hazır olurdum. Bunu kuruluşlar yapmıyorsa bu bizim sorunumuz değil onların sorunu. Bizim ortak paydamız Bolu. Biz Bolu halkının yanımızda olduğunu biliyoruz ve bu da bize yetiyor.

4 yorum yapılmış
  • Bolu
    15 Mayıs 2021 • 10:33
    Bence gereksiz masraf voleybol izleyende yok takip edende..
  • Erkan
    15 Mayıs 2021 • 18:16
    Bu saatten sonra valeybola giden her para futboldan kesilen para olacaktır. Sponsorları voleybola yönlendirerek futbolu zayıflatıyorsunuz.
  • Pnar
    16 Mayıs 2021 • 05:42
    Bayanlar oynuyor diye mi gereksiz oluyor
  • Sleyman
    17 Mayıs 2021 • 01:27
    Oyuncu yetistirin parayla oyuncu almayin. Destekte Boluspor her zaman ilk siradadir. Bu da böyle bilinsin...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.