BOLU'NUN SEMT PAZARLARI KURULUYOR

..............................................

BOLU'NUN SEMT PAZARLARI KURULUYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Artan vaka sayılarından sonra Türkiye genelinde uygulamaya girilen Tam kapanma sürecinde, semt pazarları kapatılmıştı.  Pazarların kapatılmasının ardından, pazarcılar tarafından olaya tepki gösterildi. Bunun üzerine tekrar faaliyete sokulan pazarların kurulacakları yer ve tarihler belli oldu.

Bolu’da kurulacak olan pazarlar, yarın 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bolu Ana Pazarı Bahçelievler, Sağlık, Kalıcı Konutlar, Beşkavaklar, Çıkınlar, Karaçayır, ve Sümer mahallelerinde ve Bolu’nun bütün ilçelerinde kurulacak. Cumartesi günü kurulacak ilçe ve semt pazarlarına ise sebze ve meyve tezgâhları dışında peynir zeytin yani şarküteri tezgâhları ve kuruyemiş bakkaliye gıda ürünleri satan esnaflar da tezgâhlarını açacak. Pazarcılar Cumartesi günü Bolu İl Sınırları içerisinde Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’ndan aldığı Faaliyet Belgesi ile izinli sayılacak. Kırsal kesimlerde köy gibi yerleşim yerlerinde vatandaşların mağdur olmaması için seyyar sebze satışına da izin verilecek. Ayrıca bitki ve tohum satışı yapan esnaflarda tezgâhlarını açabilecek.

8 yorum yapılmış

  • ERD (5 yıl önce)
    hiçte gerek yokmuş işi olanda kalabalık etti olmayanda aval aval gezdi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Fakir (5 yıl önce)
    İşçiye yine pazar yok fakirler karı koca çalışmak zorunda ve akşam iş çıkışı 18.00 yani pazar falan yok fakir lere
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatanda (5 yıl önce)
    Hamza bey maşallah iyi diyorsunuzda evde 3 kisiyiz esimde bende calisiyoruz çocugu mu pazara gönderelim demekki sizin ev kalabalik böyle hunharca konuşmamak ve düşünmemek gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • bolulu (5 yıl önce)
    çoğu kesim 5 te işten çıkıyor yani herkes çalışıyor,pazarda 5 te kapanıyor bari 6 yapsaydınızda 5 te mesaiden çıkanda manav yüzü görseydi belki pazara manava gitmeyeli 1 ay olacak evde yaşlı insanlar var hep nasıl olacak bu iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (5 yıl önce)
    Pazarın açıldığına sukretmeyipte kendisi pazara çıkamadım diyenler evinde başka kimse yokmuki de böyle gereksiz yorum yapıyorlar maksad yoğunluk olmasın pazara gelen erkenden evine dönsün istenmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel14 (5 yıl önce)
    yapacak bir şey aslında 7 olabilir çalışan için ama onlarda malesef öğlen yapabilirler..tabiki arabayla pazarada gitmekte sorun olamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifatzocakolu (5 yıl önce)
    müşteriler izinli sayılacakmı, aldıklarını taşımak için araçlarını kullanabilecekmi? Haber diye veriyorsunuz, bunu neden düşünemiyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • mesai (5 yıl önce)
    bizim mesai zaten saat beşte bitiyor, bari 19.00 yapın bir işe yarasın
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.