VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU KRİPTO PARA BORSANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

25 Nisan 2021

..................

Haber: Mutlu YUCA

Türkiye genelinde kripto para borsalarından birinin kapanması birinin sahibinin de 2 milyar dolarla yurt dışına kaçmasının ardından işlemlerini durduran 3. firma olan Goldexco.in adlı kripto para borsasının ismi açıklanmayan Bolulu kişiler tarafından yönetildiği ortaya çıktı. Firma yatırımcıların birden sisteme giriş sağlamaya çalışması nedeniyle faaliyetlerini kısa süre ara vermek zorunda kaldı. Şirketten yapılan açıklamada, “Para iadesi talep eden yatırımcılarımız ile ilgili iade süreci başlatılmış olup, ilgili kurumlar ile iletişime geçilmek suretiyle, ilgili kurum denetim ve gözetiminde iadeler yapılacaktır” denildi.

Türkiye’de kripto para borsalarında yaşanan kaosun etkileri sürerken yatırımcılarda panikle sistemlere yüklenmeye başladı. Yüzbinlerce kullanıcının kripto paralarıyla işlem yapmaya çalışması bu alanda faaliyet gösteren şirketleri de zor duruma soktu.

ŞİRKET PARALARIN İADE EDİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Bolu’da faaliyet gösteren kripto para borsası Goldexco.in’de sistemde yaşanan yoğunluk nedeniyle faaliyetlerine kısa süre ara verdi. Kullanıcıların sisteme ulaşamaması paniğe neden olurken, şirketten yapılan açıklamada paraların yatırımcılara iade edileceği ifade edildi.

“PARA İADESİ İSTEYENLER İÇİN SÜREÇ BAŞLATILDI”

Açıklamada, “Goldexco.in ile ilgili basında çıkan, kapandığı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür olumsuz haberler gerek şirketimize gerekse yatırımcılarımıza zarar vereceğinden, olası zararlar nedeni ile her türlü yasal haklarımızı saklı tutuyoruz. Yukarıda da açıklamış olduğumuz gibi Goldexco.in yasal çerçevede faaliyetlerine devam etmektedir. Para iadesi talep eden yatırımcılarımız ile ilgili iade süreci başlatılmış olup, ilgili kurumlar ile iletişime geçilmek suretiyle, ilgili kurum denetim ve gözetiminde iadeler yapılacaktır.” denildi.

5 yorum yapılmış
  • Halitcanbaz
    25 Nisan 2021 • 16:31
    Bir deyim var her yol Ankara Bolu'da dindarı var evliyası var fetonun yatağı burası e kripto eksik kalırmı neden olmasın
  • Dramali
    25 Nisan 2021 • 22:21
    Giden geri gelmez ,oyalama takdigi onlarda abbas yolcu aha buradan yaziyorum bunlar tsunami etkisi yapacak .bakalim daha kimler haslanacak?
  • mit
    27 Nisan 2021 • 07:59
    gidemeeeeeez !
  • Nuri
    27 Nisan 2021 • 13:08
    Halit ne biliyon ne diyon? Evliya görmedim fetöcüde görmedin lan nüfus ne ki .Allah akıl fikir versinde öle yaz
  • Teknisyen
    28 Nisan 2021 • 16:09
    Acaba bu haberi yapan haberci bu sayfayı bir kere açıp bakmışmı ? Sayfa nereye bağlı hangi ülkeden hizmet veriyor ne gerek var bir taş atayım da bakalım kaç akıllı çıkartmaya çalışacak..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.