VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER'DEN ELEŞTİRİLERE CEVAP

25 Mart 2021

...................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “İstanbul Sözleşmesi'nin iptalini bahane ederek güvenlik güçlerimize karşı, kol kola girerek saldıranlara, LGBT’lilere destek için koyun koyuna eylem yapanlara tek kelime edemeyenlerin, AK Parti Büyük Kongresi'ne katılanlara yönelik söyledikleri sözler, yok hükmündedir” dedi. Suat Güner ayrıca, CHP İl Başkanı Kazım Karsu'nun açıklamalarına da sert cevap verdi. 

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre sonrası, Bolu’dan kongreye katılan bin 574 partili ile ilgili olarak yaratılmaya çalışılan polemik ve eleştirileri iki farklı boyutuyla değerlendirdiğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu halkı tarafından siyasi amaç gütmeyen her eleştiriye saygı duyduklarını belirterek, siyasi eleştirileri ise ikiyüzlülük olarak nitelendirdi.

“SALONA GİREN HERKESE TEST YAPILDI”

Kongreye Bolu’dan katılan partililere pandemi nedeniyle yapılan eleştirilere de cevap veren Güner, “Herhangi bir art niyeti olmadan, tamamen salgından dolayı duyulan endişeyle Bolu halkı tarafından yapılan eleştirilere saygı duyuyorum. Ama hemşerilerimize de şunu söylemek isterim ki, pandemi kuralları çerçevesinde gerek Bolu’dan gerekse de Türkiye’nin 81 vilayetinden büyük kongremize katılan her partilimizin HES kodu sorgulaması yapılmış, temizlik ve maske kurallarına da riayet edilmiştir. Salon içinde bulunan partililerimizin ise kapalı ortam olması nedeniyle bir gün önce Covid testleri Genel Merkezimizde yapılarak, salona girişleri o şekliyle sağlanmıştır” ifadelerini kullandı.

“İKİ YÜZLÜ SİYASET”

Siyasi açıklamalarla Bolu’da yaratılmaya çalışılan polemik ve daha da kötüsü linç ortamını ise asla kabul etmediğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner; “Büyük Kongremize katılan Partililerimiz üzerinden siyaset yapmak, ikiyüzlülüktür” dedi.

“LGBT’LİLER İÇİN KOYUN KOYUNA”

“Pandemi nedeniyle her türlü önlemin alındığı halde sırf Bolu’da kaos ortamı yaratmak, insanlarımızın ki özellikle esnafımızı tahrik etmek için yapılan açıklamaları hem tehlikeli hem de samimiyetsiz buluyorum. Dün Bolu meydanlarında Nevruz kutlaması adı altında halay çekenleri, İstanbul Sözleşmesi'nin iptalini bahane ederek güvenlik güçlerimize karşı, kol kola girerek saldıranlara, LGBT’lilere destek için koyun koyuna eylem yapanlara tek kelime edemeyenlerin, AK Parti Büyük Kongresi'ne katılanlara yönelik söyledikleri sözler, yok hükmündedir. Önce çıkıp Nevruz ve İstanbul Sözleşmesi bahanesiyle yapılan rezilliklere ve marjinal hareketlere edecek bir kelamın olacak ki ondan sonra ettiğin sözlerin değeri olsun. Yoksa bu açıklamalar ikiyüzlü siyasetin en güzel örneği olarak Bolu siyasi tarihinde yerini alır”

7 yorum yapılmış
  • 14l
    25 Mart 2021 • 04:46
    O kadar sağlık çalışanı neden şehit oldu acaba.Acaba vatandaşa ceza yazarken test yaptırdınız mı diye soruluyor bu?Stad dışındaki kalabalık işin cabası.Sağlık çalışanlarının emeklerine acıyorum.Buradaki yapılan hatalar İstanbul sözleşmesinin bahanesi OLAMAZ.
  • hata
    25 Mart 2021 • 09:21
    özürleri kabahatlerinden büyük
  • cengiz
    25 Mart 2021 • 15:57
    Ölen sağlık personelleri ölsün, Halka bulaştığı kada bulaşsın, ama siz hata yaptıysanız bizde hata yaparız, senin ahatan benim hatamdan büyüktür küçüktür siyaseti yapmayın. Milletin hayatıyla oynamayın atık lütfen.
  • Deyalla
    25 Mart 2021 • 18:32
    Liyakat out, sadakat in. Deyalla
  • Cokun
    25 Mart 2021 • 23:54
    Herkes Birgün önceden Hemde genel merkeze gidip test yaptırmış !
  • ahmetokun
    26 Mart 2021 • 00:37
    pişkinliğin bu kadarı.peki bizde önden test yaptırıp toplantıo yapabiliyormuyuz.bu size özgü bir durum mu?2 kişi yanyana yürürken kesilen cezalar dronlarla kesilen cezalar varken ülke de bu foto müthiş olmuş hakikaten.
  • KelHasan
    27 Mart 2021 • 12:31
    Su soylediklerine kendin inaniyor musun bilmem ama millet size inanmiyor. Şaka gibisiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.