VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERSAN TÜRKOĞLU’NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

16 Mart 2021

.......................................................

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu,  2023’de yapılması planlanan seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı kesinlikle düşünmediğini vurgulayarak, “CHP kendi içerisinde yetişmiş topluma kendini kanıtlayabilecek bir sürü nitelikli insanları barındıran bir parti. Tanju başkanımızın milletvekilliği anlamında boş bıraktığı alan fazlasıyla doldurulacak diye düşünüyorum. Böyle nitelikli arkadaşlarımız var” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bahar Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Başkan Ersan Türkoğlu, hafta sonu düzenlenen basın toplantısında AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef alan sözlerini talihsiz ve basiretsizlik olarak nitelendirdi. 

“ARZU HANIM BAZI ŞEYLERİ UNUTUYOR”

Türkoğlu, Başkan Özcan’ın belediye çalışanlarının siyasi partilerinden istifa etmeleri çağrısını mobbing olduğunu iddia eden Aydın’a tepki göstererek, “Belediye başkanımız burada bir siyasi partiye üye olanlara karşı yapmamış, genel olarak bütün siyasi partilere karşı yapılmış bir çağrı. Arzu Aydın bu açıklamayı yaparken AK Parti iktidarının yıllardır yurttaşımız üzerinde oluşturduğu mobbingi unutmuş gibi gözüküyor” diye konuştu.

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAYACAĞIM”

2023 genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı konusunda net konuşan Türkoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Benim kendimle ilgili böyle bir düşüncem yok. Milletvekili aday adayı olmayı kesinlikle düşünmüyorum, bunu net bir şekilde ifade edeyim. CHP’nin kendi içerisinde yetişmiş topluma kendini kanıtlayabilecek bir sürü nitelikli insanı barındıran bir parti. Bu bağlamda Tanju Özcan başkanımızın milletvekilliği anlamında boş bıraktığı alan doldurulacak diye düşünüyorum. Böyle nitelikli arkadaşlarımızda var. Sokağa çıkıp konuştuğumuz zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili adayı olacak onun üzerinde isim sayılıyor.  Bu isimler iş ciddiye bindiğinde çok da artabilir. “

5 yorum yapılmış
  • Ayenbirgr
    16 Mart 2021 • 07:15
    Ak parti hayatının hatasını A. Yılmazı görevden alarak yaptı artık bitti parti birde arzu aydın gibi hayaletler chp ye prim verdi cidden yazık
  • Garipbirkyl
    16 Mart 2021 • 10:07
    Olma zaten CHP artık ne milletvekili nede belediye başkanı çıkaramaz Bolu dan
  • Mudurnulu
    16 Mart 2021 • 23:02
    Enişte Bolu da bizleri en iyi temsil edebilecek CHP nin içinde yetişmiş gençlerden birisin. Mütevaziliğin ve dürüstlüğün için sana güveniyoruz ve getirileceğin tüm görevlerde Bolu yu en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah gönlüne göre versin.
  • ppolat
    17 Mart 2021 • 06:06
    Ozgur bolu andimizdan tek satir haber yapamadiniz.Yandas misiniz
  • Vaycanna
    17 Mart 2021 • 06:15
    Teamüllere göre milletvekili aday adayı olması gerekirken resmen kendine niteliksiz demiş,işte siyaset böyle birşey 3 düşünüp,5 kaşınıp,1 söyleyecen.Malum nitelik ve basiret her kişide bulunmuyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.