VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SUAT GÜNER'İ TELEFONLA ARADI

13 Mart 2021

......................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kongrenin ardından kendisini telefonla arayarak tebrik ettiğini belirterek, “Tabii ki bir araya geldiğimizde gerekli istişareleri yeri geldiğinde kendisiyle yapacağız. Bolu’yu kucaklayan, renkli, kapsayıcı, sevgi dolu ve gönlü geniş olacağız” dedi.

AK Parti Bolu teşkilatında Suat Güner’in il başkanı olmasının ardından parti teşkilatları Bolu’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gaye Otel’de düzenlenen toplantıya Güner’in yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, AK Parti il kadın ve gençlik kolları başkanları, AK Parti’li belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

“BOLU’YU KUCAKLAYAN SİYASET YAPACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Güner, tüm Bolu’yu ve parti teşkilatlarını kucaklayıcı bir yol izleyeceklerini vurgulayarak, “Hizmet standartlarının eksilmesine müsaade etmeyeceğiz. Hedefimiz önce 2023 genel seçimleri ardından da 2024 yerel seçimlerde sandıkları patlatmak. Bolu’da bir seferberlik ruhuyla çalışıyoruz. Bolu’yu kucaklayan, renkli, kapsayıcı, sevgi dolu ve gönlü geniş olacağız. Seçim günüymüş gibi bugünden itibaren yol haritamızı belirleyerek her gece her gün arkadaşlarımızla geniş kapsamlı istişareler yaparak yol haritamızı belirlemek üzereyiz. Bunlar için çok farklı yöntemlerimiz bunları geliştireceğiz.” diye konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANI ARAYIP TEBRİK ETTİ”

Başkan Özcan’ın gazetecilerle yaptığı canlı yayında parti başkanlarıyla bir araya gelmek istediğinin hatırlatıldığı Güner, şunları söyledi:

“Belediye başkanının bu söylemi gayet açık ve net. Tabii ki bir araya geldiğimizde gerekli istişareleri yeri geldiğinde kendisiyle yapacağız. Öznemizin Bolu olduğunu unutmayacağız. Bu noktada hata ve yanlışlar varsa istişare edip değerlendireceğiz. Belediye başkanımız beni telefonla arayıp tebrik etti. Öznemizin Bolu olduğunu kendisiyle paylaştım. Daha sonrasında bir araya gelip istişare etmek istediğini söyledi. Bunu da benim için               güzel bir çağrı. Benim belediye başkanını ziyaret etmem konusunda şu an planlanmış bir çalışmam yok. Bu olması gerekiyorsa seve seve giderim”

1 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    13 Mart 2021 • 03:40
    Erdemdiler hareketine hayırlı olsun Allah kutsal davanın peşinden doğru yolda gitmeyi nasip eylesin. Herhangi bir serre firen,hayra gaz ve jet ucak eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.