VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EŞİNİ AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

6 Mart 2021

......................

Türkiye’de bir kadın cinayeti daha yaşandı. Denizli’nin Çal ilçesinde yaklaşık 5 ay önce boşandığı kocası ile birlikte yaşayan kadın, evinin önünde tartıştıkları sırada eşi tarafından av tüfeği ile vuruldu. İddiaya göre, kadının ve adamın uyuşturucu kullandığı belirtildi. Tüfeği yanına alarak kaçan şüpheli, jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çal ilçesi Sazak Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 5 ay önce 26 yaşındaki Fatma K.'nin, 27 yaşındaki Osman A.'dan ayrıldığı ancak boşanma davasının devam ettiği öğrenildi. Osman A. ile birlikte yaşamaya devam eden Fatma K.'nin eski eşi tarafından daha önce bıçakla yaralandığı belirtildi.

EVDE DARP ETTİ

Fatma K. ve Osman A.'nın iddialara göre, uyuşturucu kullandıkları ve 7 yaşındaki çocuğu ise akrabalarında olduğu belirtildi. Evde bir süre tartıştıktan sonra Osman A. tarafından darp edilen Fatma K., evden gitmek isteyerek dışarı çıktı.

AV TÜFEĞİ İLE ATEŞ ETTİ

Uyuşturucunun etkisinde olduğu belirtilen Osman A., evde bulunan av tüfeği ile Fatma K.'ye bahçede ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden vurdu. Kadının üzerine kayıtlı av tüfeği ile olay yerinden otomobille kaçan Osman A.'yı babasının ihbar ettiği öğrenildi. Sesi duyan baba olay yerine geldiğinde yerde yatan Fatma K.'yi görmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verdi.

ARAMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından yaralı olan Fatma K. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Fatma K., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

5 yorum yapılmış
  • BOLULU
    6 Mart 2021 • 14:53
    Başka haber bulamadınız mı, milletin içini karartmaktan zevk mi alıyorsunuz. Çoluklarda elinde telefon onlarda okuyor bu haberleri..
  • Muhsin
    6 Mart 2021 • 21:11
    Yine içimizi çok acıtan bir olay.Yarab bu tür olayları tüm insanlıktan uzak eyle.
  • Celal
    6 Mart 2021 • 23:52
    Aile ahlak yapısı bozuldu uyuşturucu boşanma şiddet vs hepsi arttı temel yapısı sağlam aileler çocuklarını nasıl yetiştiricez sıkıntısı yaşıyor yönetenlerin ahlak din namus edep gelenek gibi temel altyapılarının acilen tedbir alınması için seçim programına yer vermesi şarttır
  • Adol
    8 Mart 2021 • 09:00
    Avrupalilasmanin meyveleri bunlar.Kendi yasam tarzini ve orf ,adetlerimizi begenmezsek cok cook kepazeliklere sahid oluruz.
  • Mustafa
    9 Mart 2021 • 10:23
    Bu olayın Bolu ile ilgisi nedir çözemedim. Haber bulamadınız galiba...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.