VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SON GÜNLERİN EN GÜZEL HABERİ

1 Mart 2021

......................................

Bolu Bağışçılar Vakfı, ‘Türkiye’nin en hayırsever şehri Bolu’da doğalgazı ve elektriği kesik ev kalmasın’  sloganıyla başlattığı dayanışma ve yardımlaşma hareketiyle pandemi döneminde maddi zorluklar yaşayan yüzlerce ailenin doğalgaz ve elektrik faturaları ödendi.

Bolu Bağışçılar Vakfı tarafından başlatılan dayanışma ve yardımlaşma hareketi Bolu halkından büyük destek görüyor. Önce vakıf üyeleri arasında başlayan ve sonrasında tüm şehre yayılan örnek dayanışmaya çok sayıda Bolulu vatandaş da destek oldu. Hayırsever vatandaşlar Bolu Bağışçılar Vakfı’na şartlı bağış yaparak, doğalgaz ya da elektrik faturasını ödeyemediği için aboneliği kapatılan ailelere destek oluyor. 

100 BİN TL’LİK FATURA ÖDENDİ

Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Nahit Abak, pandeminin kış aylarında ekonomik geliri düşük aileler için daha zorlayıcı bir hal aldığını belirterek, vakıf olarak zor durumda kalan aileler için bu hareketi başlattıklarını söyledi. Kış aylarında doğalgazı ve elektriği kesilen ailelerin faturalarını ödediklerini belirten Abak, “Bolu gerçek anlamda hayırseverlerin şehri. Vakıf olarak pandemi döneminde doğalgazsız elektriksiz aile kalmasın, bu zor günleri birbirimize destek olarak aşalım diye düşündük. Sağ olsunlar vakıf üyelerimizin maddi anlamda büyük katkıları oldu. Bolu Bağışçılar Vakfı üyeleri arasında başlattığımız dayanışma ve yardımlaşma hareketine çok sayıda vatandaşımız gerek sosyal medya gerek telefon ile bize ulaşarak destek olmak istediğini belirtti. Henüz bir hafta olmasına rağmen 100 bin TL’ye yakın tutarda fatura ödendi. Biz öncelikle borçtan dolayı aboneliği kapatılmış ailelerin faturalarını ödüyoruz. Şu anda yüzlerce ailenin doğalgaz borcu kapatılarak abonelikleri aktif hale getirildi. Havaların soğuk olması nedeniyle önceliğimizi doğalgaz faturalarına verdik. Doğalgaz faturalarından sonra zor durumda kalan ailelerin elektrik faturalarının ödenmesi noktasında destek olacağız” dedi. 
Doğalgazı ve elektriği kapanan ailelere destek olmak isteyen vatandaşlar 0 374 253 44 88 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

  • SON GÜNLERİN EN GÜZEL HABERİ
3 yorum yapılmış
  • BoluluKrolu
    1 Mart 2021 • 03:27
    İşte, güzel yurdumun insanlarının ibretlik gerçek yaşam durumları. Allah kolaylık versin.
  • MustafaGl
    1 Mart 2021 • 03:24
    Türkiye gibi zengin bir ülkede fatura ödeyememek diye bir şey olması imkansız... kesin bunlar cehape li Mahsustan ödemeyip reyiz i kötü gösterme çabasındalar.
  • sagduyu
    2 Mart 2021 • 00:09
    öncelikle bağışta bulunan ve halis niyetle bu hayrı yapanları tebrik ediyorum Rabbim hayırlarını kabul eylesin ve kendi katında en güzel şekilde derecelendirsin. Lakin üzülerek görüyorum ki bu örnek davranışı sabote etmek için provakasyon çeteleri mesaiye başlamış, bunlarda bizi üzüyor. Bu insanlara tek çümleyle "kimsenin yardımına muhtaç olmayan tek Allah azimüşandır" herkesin hayatında inişler çıkışlar olabilir mühim olan birlik olmak düşen kardeşim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.