VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERGİNER: HER İKİ TAKIM İÇİN 6 PUANLIK BİR MAÇTI

25 Şubat 2021

..................................................................

TFF 1. Lig'in 23. haftasında sahasında Aydeniz Et Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Baktığımızda Tuzlaspor maçında çok iyi bir oyun oynamıştık. Benzer oyunu bu maçta da oynamak istiyorduk ama kötü bir oyun sergiledik." dedi. 

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu karşılaşmanın hem kendileri hem de rakipleri açısından çok önemli olduğunu kaydetti. 

Her iki takım için de 6 puanlık bir maç oynadıklarını ifade eden Erginer, "Baktığımızda Tuzlaspor maçında çok iyi bir oyun oynamıştık. Benzer oyunu bu maçta da oynamak istiyorduk ama kötü bir oyun sergiledik. İlk yarıda rakibimizin kaçırdığı bir penaltı var. Bizim için o bir kırılma anı olabilirdi maçı çevirme adına. İkinci yarıda baskılı oynadık gibi gözüktü. Topa daha fazla sahiptik ama bunu da üçüncü bölgede etkinleştiremedik. Sonuçla bağlayamadık." şeklinde konuştu. 

Reha Erginer, top hakimiyetini sonuca yansıtamadıklarını hatta rakibe bir de kontratak verdiklerini belirterek, "Baktığımızda 2 puan kaybettik ama kötü oynadığımızı bildiğimiz bu maçta alınan 1 puan da 1 puandır diyorum." değerlendirmesini yaptı.

 

2 yorum yapılmış
  • HKAYA
    25 Şubat 2021 • 06:33
    Hoca senden ne köy olur ne kasaba. Bu takımı ligden düşürmeye niyetli ve kararlısın. Ama bunu seni orada tutanlar göremiyor maalesef.
  • Uur14
    25 Şubat 2021 • 09:33
    Biz taraftarların gördüğünü sizler neden görmüyorsunuz. Bu hocadan bir cacık olmaz. Hamza Gür, Muhammed Gümüşkaya, bunları takımda neden tutuyor. Arda Köksalı niye koymuyor takıma? Küme düşmeden bu hocanın gitmesi gerekiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.