VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KENDİ SAHASINDA 1 PUANLA YETİNDİ

25 Şubat 2021

......................................................

TFF 1’inci lig takımlarından Beypiliç Boluspor, kendi sahasında karşılaştığı Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlı takım aldığı bir puanla ligde 23 puana yükseldi.

Kırmızı beyazlı takım ligin 23’üncü haftasında Atatürk Stadyumunda Balıkesirspor’u konuk etti. Hafta sonu Tuzlaspor karşısında aldığı üç puanın moraliyle sahaya çıkan Beypiliç Boluspor, kendi sahasında golü bulamadı. Balıkesirspor’un kullandığı penaltı atışını kurtaran Selmani, mutlak bir gol tehlikesini önledi.

Maç boyunca her iki takımda gol yollarında etkili olmaya çalışsa da 90 dakikanın sonunda gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 0-0 sona ererken kırmızı beyazlı takım bir puanı hanesine yazdırdı.

Beypiliç Boluspor, hafta sonu deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak.

2 yorum yapılmış
  • Agop
    25 Şubat 2021 • 21:18
    Akhisar'ın kaybetmesiyle 1 puan 2 takımada ilaç oldu zira sahamızda puan alamıyorduk hesaplarımız öncelikle Lig'de kalmak olmalı oyuncuları hocayı idarecilere başarılar hepsine destek ve moral verelim
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    26 Şubat 2021 • 09:56
    Yorum yazdım yayınlamadınız.Ne demiştim hoca bırak artık şanslarla BOLUSPOR buraya kadar geldi.gol atacak adam yok yahu.sanki 3.ligde oynuyoruz.rakibin olacak takımı YENEMİYORSUN taraftarın sabrı kalmadı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.