VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER MAÇI DEĞERLENDİRDİ

21 Şubat 2021

.............................

Deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup eden Beypiliç Boluspor'da teknik direktör Reha Kemal Erginer, karşılaşmayı üstün oynayarak kazandıklarını belirtti.

Erginer, rakiplerine uzatma dakikalarındaki pozisyon haricinde gol şansı vermediklerinin altını çizerek, "Dört maç aradan sonra galip geldik. 'Son haftalarda iyi performans sergiliyoruz ama bunu sahaya ve skora yansıtamıyoruz.' diye maçın öncesinde de demiştim. Bu maçta bunu skorla da birleştirdik." diye konuştu.

Tuzlaspor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Reha Kemal Erginer, "Maçın genelinde de 11'e 11 oynanan ilk 30 dakikada da sahanın hakimiydik ve üstündük. 30'dan sonra da bizim üstünlüğümüzde geçti. Rakibe pozisyon vermedik. Bu deplasmanda inanılmaz gol pozisyonlarına girdik. Topun hakimi tamamen bizdik. Uzatmalardaki pozisyon harici pozisyon vermememiz pozitifti. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Üç gün sonra maç var. Sevinmeye zamanımız olmayacak. O maça hazırlanmamız gerekecek." değerlendirmesinde bulundu.

2 yorum yapılmış
  • BOLUSPORUSEVEN09YLSEL
    21 Şubat 2021 • 09:07
    RAKİP 11 KİŞİ OLSAYDI YENEMEZDIK.GOLDEN SONRA HEMEN GOL YIYIYORDUK.OYUNU ÇIVITIYORUZ.SONLARA DOGRU TOPU HAKİM OLAMIYORUZ
  • Kocabolulu
    21 Şubat 2021 • 10:27
    Hoca hala boş yapıyorsun Muhammet , Burak asan , sürekli 11 de olmalı birde marlinho yu kullan arazın yerine golcü işi hala içler acısı bu takımda.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.