SAHTE GELİN BOLU'DA DA DOLANDIRMIŞ

..................

SAHTE GELİN BOLU'DA DA DOLANDIRMIŞ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Türkiye’yi sarsan sahte gelin çetesiyle ilgili 45 ilde dolandırıcılık yapıldığı ortaya çıkarken, Bolu’da aynı yöntemle dolandırıcılık olayının gerçekleştiği ortaya çıktı.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME' programındaki ortaya çıkarılan sahte gelin çetesi üyelerinden 7’si gözaltına alınırken, Türkiye'nin 45 ilinde dolandırıcılık yapıldığı öğrenildi. Bolu’da da bir şahsın 20 bin TL dolandırıldığı ortaya çıktı. 

DAMATLAR GERÇEK KIZLAR SAHTE

Her şey sahte gelin Melisay’ın annesi Dilek Köse’nin 6 Ocak’ta Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME’ye başvurmasıyla başladı. Dilek Köse, kızının evlilik çetesinin elinde zorla tutulduğunu iddia etti. "Damatlar gerçek, kızım sahte" diyen anne, Melisay’ı eve dönmeye çağırdı. Sahte gelin Melisay da Türkiye’nin önünde annesi ve mağdurlarla yüzleşti. Önce sahte gelin Melisay’ın eski sevgilisi ve imam nikahlı eşi Emirhan, ardından sahte gelin Hülya Söyler gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR YAPILDI

Olayların başlangıcından tam 38 gün sonra, 12 Şubat’ta emniyet güçleri tarafından büyük operasyon başlatıldı. 38 günün sonunda bildiği tüm gerçekleri Didem Arslan Yılmaz'a itiraf eden Melisay, Ağrı ve İstanbul Organize ve Kaçakçılık Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis ekipleri, Melisay ile birlikte toplamda 7 dolandırıcıyı gözaltına aldı.

Haber Fotoğrafları
SAHTE GELİN BOLU'DA DA DOLANDIRMIŞ
SAHTE GELİN BOLU'DA DA DOLANDIRMIŞ
SAHTE GELİN BOLU'DA DA DOLANDIRMIŞ

3 yorum yapılmış

  • Muhammet (5 yıl önce)
    Emniyet o kadar uyarıyor halen dolandırıcılık mağdur olunuyor internet bilmeyen bitenden yardım istesin oluyomu böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati (5 yıl önce)
    Bekar Amcam da oltaya takıldı İstanbuldan gelip yasal işlem için hukuk mücadelesi verelim dedik ismi cismi adresi vs bulgu yok 1 hafta sonra geçtiğimiz yıllarda Müge'de rastlamış seni götüreyim dedim ele güne karşı ayıp diye gitmedi traktörü öküzleri sattı çok sarsıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (5 yıl önce)
    O değilde şu sunucu karı bu sahtekarı polisler alırken kucaklaya kucaklaya bi hal oldu ya en çokta ona sinir oldum düğünlerde kırıta kırıta garibanları milyonlarca lira çarp orda iki göz yaşı oh ne ala
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.