VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JAPON RIDVAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

18 Şubat 2021

...................................................................

Boluspor’un efsane futbolcularından  'Japon Rıdvan' lakaplı Rıdvan Ertanı, bir dönem top koşturduğu kırmızı beyazlı kulübün önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Karaçayır Mahallesinde bulunan Boluspor Tesislerinde düzenlenen törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kulüp yöneticileri ile futbolcular katıldı. Törende konuşan Başkan Abat, Rıdvan Ertanı’nın kırmızı beyazlı takımda büyük başarılara imza attığını belirterek, “Boluspor'un en şanlı dönemlerinde kalbini, yüreğini Boluspor için ortaya koymuş nice başarılara imza atmış bir ağabeyimiz, büyüğümüzdü. Allah gani gani rahmet eylesin. Böyle bir durumda söylenecek çok söz yok. Bizim tek isteyeceğimiz hakkını helal etmesidir. Ben Kulüp Başkanı olarak, eğer zerre miskal kadar Boluspor'un hakkı Rıdvan ağabeyimize geçtiyse, sonuna kadar helal olsun diyorum. Allah tekrar rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi.

Başkan Tanju Özcan’da Ertanı’nın Boluspor’un önemli isimlerinden oluğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Hepimizi üzen bir haber oldu. Rıdvan ağabeyin futbolculuk dönemine biz yetişemedik. 1965 yılında kulüp kurulduktan sonra 1977 yılına kadar kesintisiz olarak burada futbol oynamış. Hatta Boluspor'un adının şampiyonlukta bile anıldığı yıllarda takımın önemli parçalarından biriymiş. Biz, Rıdvan ağabey ile zaman zaman geçmişin sohbetini yaptığımız dönemler oldu. Rıdvan ağabeyi bize aynı dönemde futbol oynayan arkadaşları anlattı. Ne kadar örnek bir kişilik olduğunu, ne kadar iyi bir Boluspor taraftarı olduğunu söylediler. Bolu'da herkes biliyor. O yüzden bugün camiamızı en çok üzen haberlerden bir tanesini aldık. Başta ailesi olmak üzere, tüm Boluspor camiasına başsağlığı diliyorum. İnşallah Rıdvan ağabey gibi futbolcularımız ileride de olur. Allah gani gani rahmet eylesin. Boluspor'a verdiği emekler için ben Bolu Belediye Başkanı olarak, Bolu Halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Mekanı cennet olsun inşallah."

Törenin ardından Rıdvan Ertanı, okunan duaların ardından tabutunun üzerinde isminin yazılı olduğu 14 numaralı formayla son yolculuğuna uğurlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.