EĞİTİMLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

...................

EĞİTİMLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME
Paylaş
A-A+ Paylaş

Haber:Mutlu YUCA

Bolu’da aralıklarla etkili olan kar ve buzlanma nedeniyle il genelindeki köy okullarındaki yüz yüze eğitime iki gün daha ara verildi. Ayrıca kamuda çalıaşan engelli ve hamilelere de iki gün izin verildi. 

Kentte aralıklarla etkili olan kar yağışı ve özellikle gece saatlerindeki soğuk hava ve buzlanma nedeniyle kentteki yüz yüze eğitime Pazartesi ve Salı günü ara verilmişti. Kentteki köy okullarında yüz yüze eğitim kentte aralıklarla yağan kar ve buzlanma tehlikesi nedeniyle iki gün daha ertelendi.

VALİ ÜMİT TWİTTER’DAN DUYURDU

Bolu Valisi Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından “Meteorolojik tahminlere göre 18 Şubatta aşırı buzlanma ve etkili kar yağışı,19 Şubatta yoğun kar ve buzlanma sebepleriyle İlimiz genelindeki örgün ve yaygın resmi ve özel öğretim kurumlarındaki yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerine; 18-19 Şubatta (2) gün süre ile ara verilmiştir” açıklaması yaptı.

HAMİLE VE ENGELLİLERE DE 2 GÜN İZİN

19 Şubatta yoğun kar yağışı ve buzlanma sebepleriyle Bolu il genelinde kamuda çalışan engelli ve hamile personelin 18-19 Şubat'ta (2) gün süre ile idari izinli sayılacaklar.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.