DOĞANAY'DAN GENÇLERE İMALI TAVSİYE....

..................

DOĞANAY'DAN GENÇLERE İMALI TAVSİYE....
Paylaş
A-A+ Paylaş

AK Parti Gençlik Kollarının 6’ıncı Olağan Kongresinde konuşan AK Parti İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, gençlere makam ve mevki uyarısı yaparak, “AK Parti’de sadece makam ve mevkii boşaldığında partinin kapısından içeri girmek isteyenlere müsaade etmeyin” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı iken Genel Merkez İl Koordinatörlüğü’nde görevlendirilen Doğanay, partisinin Gençlik Kolları Olağan Kongresinde konuştu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Doğanay, gençlere makam ve mevki uyarısında bulundu. Doğanay, kongrede yaptığı konuşmada, “AK Parti’de sadece makam ve mevkii boşaldığında partinin kapısından içeri girmek isteyenlere müsaade etmeyin. Dün bizimle birlikte olanlara yol açmak için onlarla birlikte olmak için gayret gösterenleri hiçbir zaman unutmayın. Bir olalım, iri olalım ama bizler yolumuza devam edelim. İnşallah 2023 hedefleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızla, Cumhur İttifakıyla hep birlikte yol alacağız, yol almaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış

  • Erhan (5 yıl önce)
    Senin partiye zararın var nıtettin bey sen işine bak her şeye karışma karıstın belediyeyi kaybettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Koroglu (5 yıl önce)
    Doğanay mevki makam koltuk şöhret senin işin bu anlattıkların seni istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Komiksin.. belkide sen sokmuyordun o kişileri Belkide onlar partiye giremediği için Tanju tulum çıkardı.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.